Трифонов: Борците срещу чалгата ми напомнят на хората от ДБ и разни харвардци, които се мислят за по-умни и красиви от останалите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
12:01 / 13.10.2022
907
Слави Трифонов продължава да отговаря на въпросите на Тошко Йорданов в рубриката "Нещо лично".

"Последният път, когато разговарях с Кирил Петков, ме включи на високоговорител. Това беше за избора на шеф на БНБ. Бяха си направили среща с Корнелия Нинова и Христо Иванов. Не исках да говоря на високоговорител, но въпреки това ме включи. Попитах Нинова и Иванов дали им е неудобно и ли срам, че Кирил Петков не ни информира и пренебрегна за ареста на Бойко Борисов. Не им ли е неудобно за такъв важен казус, който може да касае съдбата на цялата коалиция, да не ни пита и да научим от телевизията. "

"Не получих никакъв отговор. Абсолютно мълчание. Тогава Петков изключи високоговорителя и разговорът продължи неприятно. Говорихме за Каримански, Петков го нарече "леке" и аз му казах, че е човек, който квалифицира и няма доводи и, че за последен разговарям с него."

"Задавал съм си въпроса защо предизвикам такава антипатия и симпатия. Защо предизвикам такива сериозни емоционални излияния. Умни хора казват, че съм опростачил нацията.Като не ти харесва нещо, не го гледаш", пита се Трифонов.

И заключи, че борците срещу чалгата му напомнят на хората от ДБ "Промяната" и - те се мислят, че за по-умни, по-образовани, по-възвишени, а ти си "гаден мазен селяндур", който мъти водата на тях - солта на земята, "изникнали от реброто на Бог".

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).