Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Трифонов към Любен Дилов-син: Тъжно ми е и ме е срам! Животът е шантава работа, нали?
Автор: Екип Varna24.bg 14:21 / 23.12.2021Коментари (23)1581
©
Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов се обърна от личния си Фейсбук профил към своя бивш колега от предаването "Ку-ку" и настоящ депутат от ГЕРБ Любен Дилов-син. 

Повод за публикацията стана изборът на Тошко Йорданов от ИТН за председател на Комисията по култура и медии в НС и последвалият отказ на Дилов да бъде неин член с аргумента, че не може да се обърне към Йорданов с "уважаеми господин председателю“.

Ето какво написа Слави Трифонов:

В парламента за председател на Комисията по култура и медии са избрали Тошко Йорданов. А Любен Дилов-син си е направил самоотвод да не бъде член на комисията, защото не можел да си представи, че ще каже на Тошко Йорданов "уважаеми господин председателю“.

Преди много години имаше едно телевизионно предаване, което се казваше "Ку-ку“. То беше най-цветното, различно и бих казал - велико телевизионно предаване в постсоциалистическа България в единствената тогава национална телевизия. Аз имах честта и привилегията да бъда част от това предаване. Както и Тошко Йорданов и Любен Дилов-син. Тогава, преди толкова много години, все съм се питал какво ли ще стане с нас после. И ето, че после отдавна дойде - аз и Тошко Йорданов сме част от "Има такъв народ“, а Любен Дилов-син е част от ГЕРБ.

Между другото, преди това Любен Дилов-син беше част от СДС, а преди това беше от квотата на комсомола в "Ку-ку“.

Но да речем, че това не е толкова важно. Така решил - така направил. Никога не съм си позволявал да говоря за бившите си колеги, камо ли пък за Любен Дилов-син. Най-цветният, най-широкоскроеният, най-начетеният, най-специалният човек, когото познавах. Сега този човек е част от политическата партия на най-цветния и начетен човек - Бойко Борисов, и не иска да каже на бившия си колега Тошко Йорданов “уважаеми".

Животът е шантава работа, нали…?

Все си мисля, че духът на "Ку-ку“ и "Каналето“ се намира в "Има такъв народ“ и няма място в такова формирование като ГЕРБ. Но явно Любен Дилов-син не мисли така.

Позволявам си да пиша тези лични думи, защото ми е тъжно и ме е срам. И в политиката, и в телевизията, хората са тези, които решават кое е важно, кое е правилно, кое е морално, кое е интересно и в крайна сметка какво трябва да бъде. Бивш ми приятелю и колега, Любене, и сега ще бъде така. Да си жив и здрав и весели празници.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
По-долу един лайняв ЖЪЛТ трол,от тези,които искат ПАК някой друг да им направи стадиона,ме репликира!?!Виж какво казва за вас онази торба с лайна венцуто стефънув,ходи пиши и спори с него,но там вЪ няма,скрили сте се!Та те питам,лайняв ЖЪЛТ трол,защо не пишеш гневни филипики срещу него?!
0
 
 
Дилов не можел да каже уважаеми.Това какво е .За мен простащина а за друг нещо друго.Слави си казва мнението но парламента е институция и като не ти отърва си тръгваш .
0
 
 
Истината е, че Тошко не става и Дилов не става. Слави принципно е прав, но казва половината истина. Тошковото поведение и манталитет не работи в Полза на ИТН. Време е Славчо да осъзнае това
0
 
 
Славчо явно не е чул как Тошко се отнася към Любчо с "пич". Ами, извинете, ама за всяко обръщение и начин на говорене си има време, място и хора. И да наричаш някого "пич" по време на "Панорама" не е никакъв съвпадък на време, място и хора. Никой от тримата не ми е приятен. От една чинийка всички са сърбали, а сега на различни ми се правят.
0
 
 
Жалко за него! Човек като него като Любен Дилов син и то сценарист,писател и драматург и жури в България търси талант се продаде на ГЕРБ.
0
 
 
Чопъре, що те няма и не защитаваш тоя чалгар?
+1
 
 
Трябва да се срамуваш и заради Тошко африканеца.
+1
 
 
Станиславе, наистина трябва да те е срам. Ти си резил за тази държава.Още ли те е срам да се наречеш нормален човек и бичиш само по фейса.Ами фейса повече приляга на тинейджърите. Ама ти по акъл си по-зян и от тях.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: