Трима загинали и 4-годишно дете в кома след сблъсък на пътя

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
14:44 / 13.04.2015
671
Трима загинали, една тежко ранена жена и 4-годишно дете в кома - това е трагичната равносметка от поредния инцидент, който стана днес преди обед на пътя-убиец Русе-Бяла.
Ударили са се коли "Шкода" и "Рено", като от шкодата не е останало почти нищо. Катастрофата стана малко след 11 ч. на разклона за село Тръстеник.

По предварителна информация шофьорът на реното е предприел маневра за включване в движението към Русе с обратен завой. В този момент по главния път се е движила шкодата, в която са пътували мъж, две жени и малко дете. Ударът е бил със страшна сила, като при сблъсъка шкодата се е запалила.

Сигналът за инцидента е бил подаден от очевидец, който е започнал да гаси огъня с пожарогасител, съобщи пристигналият на място директор на ОД на МВР Георги Великов. Пристигнали са два екипа на пожарната, както и екип на Гражданска защита, който да разреже ламарините.
При удара на място е загинал водачът на шкодата, а останалите пътници са били тежко ранени. 4-годишното дете е изпаднало в кома. В тежко състояние е бил и шофьорът на реното, който е пътувал сам. Те са откарани от три линейки на "Спешна помощ" в болницата, но в спешното отделение едната от жените и водачът на френската кола са починали от травмите си.

Другата жена е с тежка черепно-мозъчна травма и с вероятен мозъчен кръвоизлив, ще бъде оперирана по спешност.
За 4-годишното дете има реален шанс да излезе от комата и да се събуди, засега е настанено в болницата.

Заради тежкия инцидент трафикът по пътя Русе-Бяла бе сериозно затруднен. И в двете посоки се образуваха километрични колони от автомобили, поради което се наложи да бъде направена спешна реорганизация на движението. Причините за катастрофата се изясняват.

Източник: БГНЕС


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Песен на Българското училище "Иван Вазов" в Париж се цели в рекор...
Кондева за частната детска болница: Спрямо мен не е упражняван ни...
Кандидатите от ГЕРБ-СДС в Кочериново: За нас е важно всяко едно н...
Енергийният министър: Няма да има съществено поскъпване на тока
НИМХ с най-актуалната прогноза за следващите дни
Проф. д-р Костадин Ангелов: Сухиндол има неразкрит туристически п...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).