Труп на мъж намериха в кладенец

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
10:54 / 22.05.2019
1359
Труп на мъж е намерен в кладенец във врачанското село Малорад, предаде BulNews. Тялото е на 59-годишният местен жител Тихомир Маринов. На ужасяващата находка се натъкнал кметът на селото Цено Цоловски към 15 часа вчера. Той забелязал, че Тихомир не се бил мяркал в селото.

Починалият живеел сам, нямал семейство, и всеки ден слизал по няколко пъти до центъра. След като не бил видян от никого, кметът отишъл в дома му, за да провери дали всичко е наред. В дома на Тихомир обаче нямало и следа от него. Цоловски го потърсил у съседа му и в герана там видял безжизненото му тяло. Кметът незабавно подал сигнал в полицията и на мястото бързо пристигнал екип криминалисти. Трупът бил изваден от кладенеца и откаран за аутопсия.

Следи от насилие не били установени. Оказало се, че предния ден мъжът отишъл да ремонтира водната помпа на съоръжението. Най-вероятно докато работел му прилошало и паднал вътре. Тихомир не се е женил и няма деца. В Малорад живее сам. Има сестра във Враца, която вече е уведомена за трагедията.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Белла Дамянова, НМД: С последователност и приемственост държавата...
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско
Затворът край Дупница, в който няма да има решетки, ще приеме пър...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).