Турнето на виенско дуо минава и през Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:48 / 16.09.2021
775
На 17-ти, 18-ти и 19-ти септември градовете Варна, Пловдив и София ще бъдат домакини на серия от концерти под надслов "Мелодии на мира“ в изпълнение на семейното дуо Mandu & Vishuddhi от Виена: Манду Трюмер  (арфа) и Вишуди Трюмер (китайско ерху).

Поредицата от концерти е част от инициативата Седмица на мира, посветена на 40-то юбилейно честване на Международния ден на мира, обявен от Общото събрание на ООН за ден в подкрепа на идеалите на всеобщия мир.

Концертът "Мелодии на мира“ ― ще ни пренесе в магичния свят на чистата хармония, създавайки едно незабравимо дълбоко преживяване. Посланието на всяко едно изпълнение е искрен израз на силния стремеж на душата към по-мирен свят. Прекрасната музика на екзотичното китайско ерху и нежните звуци на афрата са обещание за едно уникално мелодично пътешествие.  Музикантите са гастролирали в Европа, САЩ, Русия, Япония, Китай, Южна Америка и Австралия.

 

СОФИЯ 

20-ти септември 2021, 18:00 ч.

Руски културно-информационен център,

ул. Шипка 34, Мраморна зала

Вход: Свободен

 

ПЛОВДИВ 

18-ти септември 2021, 19:00 ч.

Радио Пловдив,

ул. "Дондуков“ 2

Вход: Свободен

 

ВАРНА 

20-ти юни 2021, 18:00 ч.

Радио Варна, Концертно студио

бул. "Приморски“ 22

Вход: Свободен

 

Събитията са с Вход Свободен. Организатор – Шри Чинмой Център. Философията ни е проста – за да имаме свят на разбирателство и мир, трябва първо да започнем със себе си. Когато всеки човек има повече мир, светлина и радост, тогава цялото човечеството ще живее по-хармонично. По тази причина Шри Чиномой центровете организират духовни, културни, музикални, спортни и благотворителни събития по цял свят.

За Шри Чинмой музиката е един от най-лесните и преки начини да упъти слушателя към откриването на неговото собствено вътрешно богатство. Запалва ентусиазма у хора от различни култури и религии и предлага мигове на дълбок вътрешен мир, тишина и хармония.

 

Градовете София, Пловдив и Варна ще имат прекрасната възможност да се насладят на музикални аранжименти, богати на дълбочина, които насърчават слушателя да се слее с магичната атмосфера и да сподели мигове на завладяваща вътрешна красота, или както казва маестро Шри Чинмой:

 

"Сърцето ми е изпълнено с благодарност към музиката, защото тя непрестанно ме държи в съзвучие с моето вселенско аз.“


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...
По празниците на АМ "Хемус": До 3 май ще е двупосочно движението ...
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).