Търсят кръводарители от Варна за отвлечено и зверски пребито момиче

Автор: Пламена Николова
Коментари (3)
08:32 / 26.07.2018
30667
Близки на отвлечено от дилър и зверски пребито момиче от Добрич търсят спешно кръводарители от рядката група АВ отрицателна от Варна, Добрич и региона, научи Varna24.bg

Ето и техният призив:

"Приятели, нужни са още две банки кръв, помогнете! Може от Добрич, Варна, Балчик и Тервел. Спешно е! В Добрич 18-годишната Виктория Кирилова Георгиева е била отвлечена 20 дена. Намерена е дрогирана, пребита с множество кръвоизливи. Спешно се търси АВ (-) отрицателна - само такава. Снощи са прелели последната банка и вече в центъра нямат такава кръв. Момичето е на ръба. Кръв може да се дари в Добрич или Варна."

Виктория е била отвлечена и е обявено за общодържавно издирване от майка си. Похитителят й е 32-годишният Мирослав Д., който е дилър. Открита е случайно при полицейска акция срещу разпространението на наркотици. 

Ето и официалната информация от полицията в Добрич по случая:

На 24 юли, около 14.00 часа в град Добрич е била извършена проверка на М.Д. (32 г.) от град Добрич. В хода на проверката е установена суха тревна маса, с тегло 15,2 грама, реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис.

В условията на неотложност е извършена проверка на апартамент, обитаван от М.Д. по ул. "Ал. Стамболийски" в град Добрич. В хода на проверката в жилището са установени електронни везни и бяло прахообразно вещество с тегло 0,5 грама, реагиращо на амфетамин.

В жилището е установена в неадекватно състояние момиче на 18 години, което е държано против волята си. Същото е настанено в МБАЛ-Добрич.

С полицейска мярка за срок от 24 часа М.Д. е задържан в Първо РУ МВР Добрич. Мярката му за задържане е удължена на 72 часа. Материалите по случая са докладвани в РП Добрич. Повдигнати са две обвинения. Работата по случая продължава.

Виж коментарите (3)

Още по темата (5):
24.08.2020 Лоши новини за похитителя на Виктория от Добрич
08.11.2019 Отвлечената Виктория от Добрич няма да съди насилника си
26.07.2018 Водят изрода, който преби Вики, окован във вериги!
26.07.2018 Ето го изрода, изтезавал зверски 18-годишната Вики
26.07.2018 Похитителят на Вики гасил фасове по лицето и тялото й
Още новини от Национални новини:
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...
Meteo Balkans: Идват нови валежи. Има риск от наводнения, това мо...
От кои вируси трябва да се пазим тази пролет
Рибарите по морето са много притеснени
Д-р Аспарух Илиев от Берн: Спрете с целуването на бебето и струпв...
Студентски стол в голям наш град стана хит: Предлага салата за 1,...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).