Търсят с конкурс новия концесионер на плаж "Ривиера"

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
14:49 / 28.09.2018
2158
Министерство на туризма е обявило конкурс за избор на новия концесионер на плажа на комплекс "Ривиера", научи Varna24.bg.

Обектът на концесията е морски плаж, представляващ територия с обща площ 33655 кв.м. – обособена част от крайбрежната плажна ивица - изключителна държавна собственост.

Активната плажна площ на обекта на концесия е площта, която се ползва за осъществяване на задължителните дейности, за поставяне на преместваеми обекти и за разполагане от посетителите на морския плаж на платени и неплатени (лични) плажни принадлежности, свободно пешеходно придвижване върху територията на плажа, включително върху преместваеми пешеходни пътеки, удобно използване на преместваемите обекти и улесняване придвижването и ползването на плажните услуги от хората с увреждания и е с площ 28 751 кв. м. с точки по границите, определящи активната плажна площ.

От активната плажна площ на морски плаж "Ривиера“ е изключена площ в размер на 2240 кв. м, заета от обекти на инфраструктурата, представляващи: асфалт с площ от 245 кв.м, бетонова алея с площ от 661 кв.м., 2 шахти, всяка с площ от 1 кв.м, кей, разположен върху площ от 90 кв.м., бетонова площадка с площ от 1175 кв.м. и бетонова площадка с площ от 67 кв.м., брегоукрепителни съоръжения с обща площ от 1997 кв.м, заливаеми площи в размер на 113 кв.м. и каменист плаж с площ от 554 кв.м.

Морският плаж е с дължина на бреговата линия 804 м.

В конкурса може да участва всяко физическо и юридическо лице или обединение на такива лица, закупили документация за участие и подали заявления с оферти до 17 октомври в Министерство на туризма.

Огледът на обекта – свободен.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Производител: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а ...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
Експерт посъветва: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения. Щ...
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Лековит извор, за който от векове се носят легенди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).