Убиец, излежал присъдата, си подлуди село Маринка! Връщат го на топло за 2 години

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
16:18 / 17.11.2020
1720
По внесен обвинителен акт на Районна прокуратура – Бургас бе наложено ефективно наказание от две години "лишаване от свобода“ спрямо Иван А. Постановеното наказание е постигнато в рамките на проведено бързо производство.

Иван е подсъдим за това, че извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото. Деянието е съпроводено със съпротива срещу полицейски служители, изпълняващи задълженията си по опазване на обществения ред и се отличава с изключителен цинизъм и дързост. Престъплението е осъществено на 1 и 3 ноември 2020 г. пред детска градина в село Маринка, съобщиха от бургаския съд.  

По време на разследването е установено, че на първата посочена дата подсъдимият отправил заплашителни думи, изрази и обиди към случаен минувач. Направил същото и спрямо дошлите на място двама полицейски служители, крещейки заплашителни и нецензурни думи срещу тях. На втората посочена дата подсъдимият крещял заплашителни думи, изрази и обиди спрямо директорката и две учителки в детската градина. Иван се е съпротивил по време на ареста, обиждал, заплашвал, размахвал нож, дърпал и бутал полицейските служители, които изпълнявали служебните си задължения.

Установено е също така, че Иван е многократно осъждан. Една от присъдите спрямо него е постановена за извършено убийство на мъж от Маринка, осъществено през 2009 година. Той е търпял ефективни наказания "лишаване от свобода“ до 2018 година.

Присъдата на Районен съд – Бургас може да бъде обжалвана пред Окръжния съд в града.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Ето кои пенсионери останаха без добавка за Великден
ЕС смята, че Русия ще се намеси в българските избори
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войнат...
Важно за пътуващите! Интензивен трафик на границата на с Румъния
Ето какво показаха проверките на БНБ за заплатите в банките
Президентът наложи вето върху важен закон, засягащ проекти и инве...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).