Убиецът на Виола към бившата си и сестра й: Ще ви разчленя и излежа!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (11)
10:51 / 28.06.2017
1812
"Ще ви избия", "Ще ви разчленя и после ще ви излежа". Това са само част от есемесите, които 28-годишният убиец Стефан Станев пращал на бившата си съпруга Благовеста и сестра й Станислава. Жената и семейството й подали 4 сигнала в полицията срещу наркомана, а един от тях е изпратен в прокуратурата с мнение за образуване на дело за заплаха за убийство. Това са заявили от МВР пред "Телеграф". Станев беше арестуван до заведение в Созопол, след като закла по особено жесток начин 28-годишната студентка Виола Николова в жилището си в кв. "Света троица" в София.

Наркоманът първо строшил черепа на гаджето със стик за голф, след това забил нож в гръкляна й. Острието обаче се счупило и той взел втори нож, с който пробвал да й отреже главата. Накрая завил трупа с одеяло и сложил плюшено коте отгоре. "Този човек е изключително жесток. Мотивът му е ревност. Предупреждаван е писмени назад във времето за заплахи към бившата си съпруга и семейството й", коментира пред "Телеграф" главният секретар на МВР Младен Маринов. 

Заплахи Преди да се запознае с Виола, Стефан имал брак с друга жена - Благовеста, от която има дете. Тъщата Красимира Манчева още преди два дни разкри, че той е тормозел и по-малката й дъщеря Станислава. Изпращал й съобщения със сексуален подтекст, както и със заплахи за убийство. При други пък плашел да избие цялата фамилия. Срещу него Благовеста подала два сигнала в полицията, сестра й един и майката един, сочи справката на силовото ведомство.

Полицаите викали Стефан и му издавали предупредителни протоколи. Той пък се оправдавал, че бил афектиран заради провалени срещи с дъщеричката й, затова плашел бившата си жена. Психо Стефан се запознал с Виола в клиниката за наркомани във Варна, където се лекувал. Събрали се да живеят заедно преди 3-4 месеца, но постоянно се карали. Станев бил безработен, като го издържало семейството му. Майка му била заможна жена, с три аптеки, които се занимавали с лекарства за онкоболни. Именно тя му купила и джипа "Волво", с който Стефан избягал към морето. 

В ареста наркоманът постоянно обяснявал, че е луд, разкриха ченгета. Той признал за кървавото убийство на Виола, но твърдял, че тя е грешница и води порочен начин на живот. Така на практика той я "спасил" от този покварен начин на съществуване. "Според експерти Стефан се прави съзнателно на психически болен, но тепърва ще бъде изследван", коментираха ченгета.

Виж коментарите (11)

Още по темата (14):
24.01.2019 Окончателно: Убиецът на красивата Виола ще лежи 22 години и 6 месеца в
затвора
09.12.2017 Убиецът на красивата Виола от затвора: Бях тотално опиянен от нея, още я обичам!
05.11.2017 Станев профукал последната си заплата за дрога, дни преди да убие Виола
03.11.2017 25 години затвор за убиеца на Виола
03.11.2017 Убиецът на красивата Виола: Заслужавам между 20 и 30 години затвор
12.10.2017 Прокуратурата съобщи шокиращи подробности за бруталното убийство на красивата Виола (18+)
Още новини от Национални новини:
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Започва Страстната седмица: Ето какви са обичаите
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).