Убийството на Пейо - 4 минути

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
19:57 / 25.01.2024
1199
Четири минути е продължило убийството на Пейо Пеев, за което са обвинени съпругата му Габриела Славова и майка й Красимира Трифонова. 

Това става ясно от видео, публикувано в ютюб.

Охранителна камера на къща е заснела колата на убития Пейо във фаталната нощ. Вижда се как тя спира и шофьорската врата се отваря, но веднага след това се затваря. В купето се размахват ръце, след което автомобилът отново потегля, само за да спре отново след няма и метър. На няколко пъти в кадрите ясно личи боричкане.

Колата е спряла в продължение на повече от минута, когато вратата отново се отваря, стои отворена известно време и някой опитва да се измъкне от шофьорското място. Издърпана отвътре, вратата отново се затваря. След това отново е неподвижна в продължение на две минути. На камерата се вижда как покрай убийството минава свидетел, а преди видеоклипът да приключи - друга кола минава пред тази на Пейо.

Тялото на 44-годишния мъж беше намерено на 19 януари в кола на Витоша. Имало е опит да бъде запален, за да се заличат следите. Убит е в София, пред дома на Габриела. Според разследването е удушен от тъща си Красимира, която е бивш дипломат. Тя била на задната седалка в колата, а Пейо - на шофьорското място. Дъщерята Габриела е затискала вратата на автомобила, за да не избяга. Тя също е имала политическа кариера. Мотивът за престъплението е спор дали едно от децата на двойката е от убития мъж. По случая са се водили и съдебни дела.

Кадрите от разпространеното видео потвърждават тази информация.

 

В понеделник бившият депутат от "Продължаваме промяната" Велико Минков призна, че е баща на малкото дете на Габриела Славова и намерения убит и подпален Пейо Пеев.

"Имам основание и съм сигурен, че съм биологичен баща на 4-месечния Кристиян, роден от Габриела Славова, която е обвинена в убийството на съпруга си Пейо Пеев", написа той във фейсбук профила си.

Във вторник Минков заяви, че Габриела е сключила брак с Пейо 3 седмици преди да роди второто си дете. По думите му тя е направила това, за да не може Минков да припознае детето си и да има претенции за родителски права.

54-годишната Красимира Трифонова, която е обвиняема за убийството на Пейо Пеев остава за постоянно в ареста, а дъщеря й Габриела е освободена под домашен арест с електронна гривна. Това реши Софийският градски съд в понеделник, припомня "24 часа".

Виж коментарите (3)

Още по темата (59):
13.05.2024 Сестрата на убития Пейо: Брат ми си отиде за истината, така че ние ще я търсим докрай
13.05.2024 Съдът остави в ареста тъщата на Пейо Пеев, обвинена в убийството му
13.05.2024 Убийството на Пейо Пеев: И майката Красимира поиска да излезе от ареста
09.05.2024 Майката на Пейо Пеев: Заподозрените в убийството на сина ни продължават да ни атакуват
09.05.2024 Сестрата на убития Пейо Пеев: Не пожелавам на никого това
03.05.2024 Велико Минков: Благодарение на добрите си отношения с родителите на Пейо виждам детето си
Още новини от Национални новини:
Тези служители са с по-високи пенсии от други, ето причината
Техническата грешка от първата матура няма да повлияе на оценката...
Над 46 000 зрелостници се очаква да се явят днес на матура
Редица университети затварят врати в знак на протест
Песен на Българското училище "Иван Вазов" в Париж се цели в рекор...
Кондева за частната детска болница: Спрямо мен не е упражняван ни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).