Убитият Пелов е бил с променена външност

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (6)
10:25 / 06.06.2018
1947
Във връзка със снощния инцидент в Ботевград бе предоставена следната информация от прокуратурата. Към настоящия момент след извършен оглед е образувано досъдебно производство за убийството на Владимир Пелов и опита за убийство на Марио Панчев. Разпитани са 7 свидетеля и е назначена експертиза. При огледа са намерени 3 пистолета – 2 на тревната площ и един в чантичка на кръста на Пелов. Това стана ясно на извънреден брифинг на прокуратурата и полицията.

"Категорично починалият е Владимир Пелов, което е доказано с експертиза. Намерени са 7 гилзи. Разпитани са свидетели, близки на починалия, също така и лица, които са откарали пострадалия да болничното заведение в Ботевград“, уточниха от обвинението.

Стана ясно още, че Владимир Пелов е с 3 наранявания – едното в лицето, а другите 2 в десния крак. "Имаме данни за 2 наранявания на Панчев. В момента състоянието му не позволява да бъдат направени следствени действия. Има хора на място, но лекарите не позволяват да бъдат разпитани. От около 1 месец Пелов е бил на територията на Ботевград. Всеки сигнал е проверяван. Пелов беше с променена външност. Имаше брада, която досега не е носил. Беше със суичер и качулка и над качулката шапка. Неуредени финансови взаимоотношения между двамата – това е основната версия, по която работят разследващите. По първоначални данни двамата са били приятели в миналото и са имали общ бизнес. Версията, че е замесена жена, не се изключва, но не е първоизточник, уточни говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Виж коментарите (6)

Още по темата (25):
06.03.2019 Бягството на рецидивистите Радослав Колев и Владимир Пелов оживява във филм
11.06.2018 Никой не иска да погребе Пелов! В Ботевград не вярват, че е убит
10.06.2018 Нова следа в издирването на затворника Колев
09.06.2018 Почина убиецът на Владимир Пелов!
08.06.2018 Наказаха 14 служители на Софийския затвор заради бягството на Пелов и Колев
07.06.2018 Дъщерята на застреляния Пелов родила тази сутрин преждевременно заради шока
Още новини от Национални новини:
Производител: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а ...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
Експерт посъветва: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения. Щ...
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Лековит извор, за който от векове се носят легенди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).