Участничка в сбирката в Родопите обясни за голите хора и добави: Не ползваме сапун, алкохолът и месото са забранени!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (9)
16:54 / 07.08.2022
2285
Plovdiv24.bg потърси още едно мнение във връзка с материала ни от вчера, озаглавен Пловдивчанин: "Стотици голи хора, наркотици и оргии на поляна в Родопите, страшно е!". Днес се свързахме с млада жена, която се казва Антония.

Ето какво обясни търпеливо тя за читателите ни:

Всичко е много законно, кметът на близкото село Осиково може да ви потвърди. Имаме разрешение от община Девин, инструктирани сме и за пожарната безопасност. Това е духовно събитие - ние там никога не използваме сапун, няма месо и алкохол - забранени са, всичко е веганско.

Правят се уъркшопове за йога и т.н. Много е красиво и това има за цел да отвори хората за една по-висока вибрация. Аз например преподавам в университет, там има също и журналисти и музиканти.

Идеята произлиза много отдавна и идва от Щатите още от миналия век 1972 година - Rainbow Family of Living Light. Свързано е с природата, пречистването и с това да сме заедно и свързани с духовните ценности. Няма организатори, няма пари, всичко е на доброволчески начала. Събираме пари в шапка след ядене и така събираме пари за храна. Няма нищо незаконно.

Единствено този човек, който ви е подал сигнала, е недоволен, че някакви хора му влизат в имота и отпиват от оставения от него алкохол и си тръгват. Но те са предупредени да не влизат там. Само той е недоволен, дори в началото беше съгласен, а сега си промени мнението.

Да, някои от участниците ходят голи. Тук има плажове, ние сме на час и половина от селото, а не в центъра му. Това не е нещо лошо, а приемане на тялото такова, каквото е. Това не е практика, а просто има хора, които се чувстват окей да са без дрехи, но това не е незаконно или страшно. Това е европейски събор Rainbow.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (9)

Още по темата (3):
21.08.2022 Инцидентите от хипи събора в Родопите продължават: Глутница кучета нападнали и нахапали няколко души
09.08.2022 Полицаи посетиха голия събор в Родопите
06.08.2022 Кметът на родопското село: Ходят голи, но не всички. Кротки са. То и на морето има голи
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на тези служители
ЕК призова България да подобри своя национален план в областта на...
НСО с позиция срещу твърдения на Денков: Охраната не му била отне...
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% преднина пр...
БНБ: Външният дълг на България нарасна с над 160 млн. евро за год...
Главчев с важна среща, разговаря с представители на Националния с...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).