Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ученици от цялата страна влизат в света на Lidl
Автор: Екип Varna24.bg 17:26 / 15.04.2022Коментари (0)1393
©
За 9-а година младежи, навършили 18 години, ще станат част от практикантската програма на веригата

За 9-а година ученици от цялата страна, навършили 18 години, ще влязат в света на Lidl. Те ще станат част от практикантската програма на веригата, което ще им донесе редица предимства – нови знания, опит и умения, възнаграждение, нови приятелства и запознанства, първи професионални стъпки, а защо не и нови професионални възможности занапред.

Младежите, които искат да прекарат едно различно лято в магазините на Lidl в страната, могат да кандидатстват за практикантската програма до 15 май на https://jobs.lidl.bg/ . Тя ще се проведе от 1 юли до 31 август. В рамките на тези два месеца практикантите ще влязат "в кухнята“ на бързооборотния сектор. Те ще научат кои са основните дейности и процеси в един магазин – как се работи с клиенти, кое е най-важното за стоките и тяхната подредба и много други. За да навлязат лесно и плавно в работата, ще преминат през онлайн обучения и ще разчитат на специален екип, който ще ги обучи и въведе в задачите им.

Така учениците ще формират първите си трудови навици и ще усвоят и развият качества като отговорност, организираност и работа в екип. Срещу това практикантите ще получават атрактивно заплащане, ваучери за храна от 80 лв., както и един ден отпуск за рожден ден, ако е в периода на програмата. Накрая, но не на последно място, работата през лятото може да се превърне и в постоянна след това.

"Общо 139 ученици участваха в практикантската ни програма миналата година, като 10% от тях   продължиха да работят в компанията. Това показва, че на практика програмата е полезна за младите хора – не само с уменията и качествата, които развива у тях, а и с това, че е реална възможност за постоянна работа. Целта на всички младежки програми на Lidl е именно това – да подадем ръка на млади хора без опит, да им дадем възможност да учат в реална среда и да се развиват“, коментира Катерина Шопова, директор "Човешки ресурси“.

Обратната връзка от миналогодишните практиканти показва, че младежите оценяват високо програмата, а най-много им допадат екипната работа, придобиването на нови умения, създаването на нови контакти, общуването с клиентите и екипа, както и мотивацията да показват най-доброто от себе си. Над 70% от тях са склонни да я препоръчат на свои приятели и познати.

Затова всички младежи, които са навършили 18 години, искат да научат нещо ново, да се запознаят с нови хора и да направят първите си професионални крачки, могат да кандидатстват и да научат повече на кариерния сайт ТУК.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (417) 14%
Добре, но можеше и по-добре (392) 13%
Не се справи (573) 19%
Пълна трагедия (1608) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: