Ученици съсипаха бургаска учителка! Приложиха й схемата "Памела Андерсън"

Автор: Иван Сотиров
Коментари (8)
17:38 / 29.03.2022
3387
Бургаски ученици накараха своя учителка сама да напусне учебното заведение, в което работи.  Успехът си пожънаха, прилагайки й схемата, с която бе унижена в миналото Памела Андерсън – публикувайки нейни лични видеозаписи. Изглежда недолюбваната от подрастващите госпожа е попаднала под атаката на тийнейджърите от горните класове. Гимназистите са открили нейни по-скандални снимки и видео, за да развихрят истинска буря в ПГРЕ "Г. С. Раковски"- гр. Бургас. Важно е да се подчертае, че вече бившата учителка Десислава К., се занимава от години активно с йога. Предполага се, че децата са намерили клип, в който практикува спортните си умения в по-оскъдно облекло, а по-късно кадрите стигат до очите  на ръководството на училището.

"Учителката не преподава от повече от 10 дни в гимназията. След като излизат първите публикации, е извикана от директорката и сама си подава молбата за напускане. Това е недопустимо поведение, толерирам поведението на директора, че е приел заявлението й. Нямаме сведение да има подписка за нейното отстраняване преди напускането й", каза за Burgas24.bg директорът на РУО -  Бургас инж. Виолета Илиева.

Виж коментарите (8)
Още новини от Национални новини:
Песен на Българското училище "Иван Вазов" в Париж се цели в рекор...
Кондева за частната детска болница: Спрямо мен не е упражняван ни...
Кандидатите от ГЕРБ-СДС в Кочериново: За нас е важно всяко едно н...
Енергийният министър: Няма да има съществено поскъпване на тока
НИМХ с най-актуалната прогноза за следващите дни
Проф. д-р Костадин Ангелов: Сухиндол има неразкрит туристически п...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).