Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
”чителка изхвърли с ритник ученик от час
јвтор: ≈кип Varna24.bg 16:43 / 07.03.2017 оментари (33)584
©
ѕореден случай на насилие в училище. ”чителка изблъсква и с ритник изхвърл€ през вратата на класната ста€ ученик. “ова се вижда от клип, който беше пуснат в сайт за видеосподел€не. »нцидентът е станал в русенското училище "…ордан …овков".

"Ѕ€хме в час и аз исках химикал. √оспожата дойде и започна да ми хвърл€ раницата и да скубе другите за косите и да бие шамари. ѕосле ме хвана и блъсна", разказва Ќиколай.

"јз по никакъв начин не съм го ритала, просто той си е проблемен ученик, има проблем с дисциплината. “ърп€х го много пъти, той м€ука, той прави всичко възможно да провали часа ми, всички го зна€т", разказва јнтони€ Ѕодурова, учител по български език.

—поред учителката, Ќиколай използвал и телефона си в час.  акто и ученикът, заснел клипа. » отрича да е удр€ла н€кого наистина.

"»мам си то€ навик така да прав€ , нито съм го ударила нито има нещо. ¬инаги така замахвам", за€в€ва учителката.

¬еднага след случа€ завал€ха обвинени€ срещу учителката. “€ е в училището отскоро. ƒиректорът вече е поискал от не€ писмени об€снени€.

"“€ само замества и ще търсим друг заместник", за€ви »ли€  остов, директор на —ќ” "…ордан …овков", –усе.

–одителите на Ќиколай н€ма да съд€т учителката. ј регионални€т инспекторат по образование е уведомен за случа€ и започва проверка.

«ареждане! ћол€, изчакайте ...
Aнонимен
на 09.03.2017 г.
0
 
 
¬ъзмутена съм от дадените права в ръцете на деца,които Ќ≈ «Ќјя“ какво да прав€т с т€х. ¬ъзмутена съм и от сервилниченето на ƒиректора. ”чителката н€ма инструменти,оставена е да се справ€ ,но никой от нас не е бил в ситуаци€та. » вместо да се говори за поведението на този гамен,то се акцентира върху —“–јјјјјЎЌ»я "ритник". ўо за безумие?
0
 
 
√ледах клипа, който е н€колко секунди. ƒокато учителката изблъсква момчето от ста€та (което м/у другото е и по-високо от не€), в помещението се чуват едни нечленоразделни звуци, наподоб€ващи стадо разгонени муфлони. 100% пикльото е рецидивиращ гамен, пречещ на дисциплината, а госпожата е взела крайна м€рка, за да опита да въдвори ред. –итник н€ма, това зам€тане на крака й изобщо не може да се нарече ритник и едва ли го е уцелила даже. «аставам зад учителката, държат се безобразно, унижават и са агресивни.
0
 
 
ћного добре в направила жената !!! — тези малоумните може ли нормален час ?
Aнонимен
на 08.03.2017 г.
0
 
 
ƒа не би да сте били там и да знаете как е било,че защитавате учителката ≈дин като каже и всички допълвате без да мислите с простите си и ограничени мозъци
0
 
 
«адължителна екипировка за всички учители рЯШВ
0
 
 
на времето и ние така правихме-повърквахме даскалите-мислихме ,че сме гол€ма работа :)
0
 
 
 ато погледнете тази жена, прилича ли ви на човек, който раздава ритници? » за какво насилие говор€т журналистите от "–усенци"? Ќасилие над кого? Ќа невъзпитанието, на неуважението? «наете ли, че в япони€ единствено и само на учителите се клан€т, дори и императорите. ј в нашата мила родина даже срам н€маме дори от белите им коси. —рам!
+10
 
 
»нспектората да защити учителката, јман от ашлаци
+7
 
 
ј тр€бваше с нещо по тежко и държавно.....мръсен нагъл мангал!
+10
 
 
ј ¬»≈  ј ¬ќ »— ј“≈ ƒј √ќ –ј«÷≈Ћ”¬ј, ƒј ќ“»ƒ≈ ƒј ћ”  ”ѕ» —јЌƒ¬»„, Ѕ»–ј » ÷»√ј–» » ƒј √» ƒќЌ≈—≈ Ќј “ќя Ћ»√Ћ№ќ Ћ»?
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ёни 2019 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
¬иж още:
јктуални теми
„ерно море в ѕърва лига, сезон 2019/2020
Ќационален отбор на Ѕългари€ по волейбол
—ериалът "„ернобил" 2019
“¬ и шоу сезон 2018/2019
ћегз загази сериозно
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справи общината с почистването на снега?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: