Учителката Силвия, нашумяла с красотата и сексапила си, се омъжва

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
10:41 / 23.06.2018
4624
Най-сексапилната учителка у нас ще се омъжва. Силвия Зубева, която нашумя преди повече от 3 години със своите снимки от първия учебен ден, ще се вземе с дългогодишния си приятел - волейболиста Тодор Скримов. През миналата година те подписаха граждански брак, а сега ще се врекат и пред Бог. За сватба напира Зубева, която винаги е мечтала, като всяка жена, да се види като булка. Скримов намира дупка в тежката си програма през лятото и двамата ще се станат законно семейство и пред Господ.

Посрещачът на националния отбор по волейбол и сексапилната даскалка имат и дете. Бебето им е момиченце и през август ще навърши годинка. Скримов и чаровната му половинка вече са планирали цялото празненство. Те ще вдигат пищна сватба, за каквато винаги си е мечтала Зубева, пише "България Днес". Кумове на двойката ще бъда съотборникът на Скримов в националния отбор по волейбол Виктор Йосифов и прекрасната му приятелка Виолина. Освен капитана на "лъвовете" и останалите играчи на "трикольорите“ ще присъстват на най-щастливия ден за Скримов и Силвия.

Въпреки че е разкъсван от постоянни пътувания за срещите от Лигата на нациите, волейболистът също помага в подготовката за сватбата. Той иска да направи деня за своята половинка незабравим и се старае адски много. Волейболистът и сексапилната учителка са заедно от няколко години. Първата крачка прави Скримов, който вижда снимките на сексапилната учителка в новините и й пише в социалните мрежи. Скоро след първата им среща те стават двойка и признават, че са един за друг. "Спечели ме с доброто си възпитание", призна преди време Зубева.

Виж коментарите (2)

Още по темата (412):
06.01.2019 Сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
09.11.2018 Вижте какви мръсни думи са скрити в българските музикални клипове!
15.10.2018 Майката на Наско от Варна: Tой е твърде неопитен за провокациите във "ВИП Брадър"
19.09.2018 Варненката Нора изгонена по сценарий, роднините й са доволни, че няма да се излага повече
03.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Слави Трифонов си взе жена за съдружник, Дилов я нарече "сив кардинал"
Още новини от Национални новини:
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).