Украинец свали табелите на колата си, за да си няма неприятности, но стана точно обратното

Автор: Иван Сотиров
Коментари (11)
17:26 / 05.07.2022
1043
От страх да не му задигнат регистрационните табели на автомобила, украинец взе решението, щом не е в движение, да ги прибира в багажника, научи Burgas24.bg. Безпокойството му било причинено от факта, че наскоро в Созопол тази беда е сполетяла негов сънародник, което създало изключителни затруднения на собственика на МПС-то.

Ето защо като предохранителна мярка, украинският гражданин решил да свали регистрационните табели от автомобила си, който бил паркиран пред хотел в Приморско, в който е отседнал.  Той имал намерението отново да ги постави, когато му се наложи да пътува. На 13 май обаче жена му го помолила да донесе необходими за обяда продукти от близкия магазин, като в бързината украинецът забравил да сложи регистрационните табели и се придвижил с автомобила от хотела до намиращия се в близост хранителен магазин. Украинецът паркирал лекия си автомобил "Тойота Корола“  пред магазин "Комфорт“, който се намирал в непосредствена близост до полицията. И за негово нещастие бил засечен служители на РУП – Приморско, които съставили акт за установяване на административно нарушение.  На украинския гражданин му е наложена глоба в размер на 200 лева и лишаване от право да управлява МПС за срок от 6 месеца. Миналия понеделник Районният съд в Царево провел заседание, на което актът е бил отменен.

Виж коментарите (11)
Още новини от Национални новини:
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...
Meteo Balkans: Идват нови валежи. Има риск от наводнения, това мо...
От кои вируси трябва да се пазим тази пролет
Рибарите по морето са много притеснени
Д-р Аспарух Илиев от Берн: Спрете с целуването на бебето и струпв...
Студентски стол в голям наш град стана хит: Предлага салата за 1,...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).