Умерен вятър и слаб сняг по Черноморието утре

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:28 / 19.02.2015
564
През нощта ще е предимно облачно и на отделни места в източните райони е възможно да превали слаб сняг. Над Западна България облачността ще започне да се разкъсва и намалява.

Утре над западните и централните райони ще преобладава слънчево и почти тихо време. В източните ще се задържи предимно облачно и все още ще духа до умерен северен вятър, който постепенно ще стихва. Минималните температури ще са между минус 5° и 0°, а максималните между 5° и 10°.

Атмосферното налягане е значително по-високо от средното за месеца, но ще се понижава.

В планините ще бъде предимно слънчево, с по-значителна облачност в масивите от Централна и Източна България. Там е възможно да прехвърчи слаб сняг. Ще духа слаб до умерен северен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра ще е 5-6°, на 2000 метра около 0°.

По Черноморието ще е предимно облачно, на отделни места е възможно да прехвърчи слаб сняг. Ще духа умерен северен вятър, който постепенно ще отслабва. Максималните температури ще са между 4 и 6°. Вълнение на морето 2-3 бала. Температурата на морската вода е 3-5°.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Отговорите на матурите по профилиращите предмети излязоха, вижте ...
Социалната комисия отказа да гласува увеличението на пенсиите с 1...
"Зелената сделка" и негативните последици върху нас, автомобилите...
Доц. Мангъров за новия "вирус на шамара" и защо така е известен
БНБ с важна информация
Апелативният прокурор на София подаде оставка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).