Унижиха силиконови мадами в наша дискотека

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:50 / 26.11.2018
7726
Освирквания и обиди отнесоха силиконови мадами, които се събраха на годишна среща във великотърновска дискотека. Каймакът на родните едрогърди мацки начело с Анна Мария Чернева, Виктория Петрова, Катрин Вачева и други техни оперирани приятелки се впусна в бурен купон. Изкусителките, които са с титли от конкурса "Мис Силикон", сваляха момчета наред и танцуваха около отрупана с напитки маса. В старата столица коментират, че такова стълпотворение на силикон на едно място не е имало никога във вековната история на Велико Търново.

Отначало моделките загубиха интерес, който бързо позатихна, и за да привлекат отново интерес към себе си, те се качиха на сцената, хванаха микрофона и запяха. Гости в нощното заведение се хванаха за ушите заради фалшивите тонове, които излязоха зад силиконовата гръд. "Силиконените дами се изложиха. Никакво шоу! Никаква подготовка. Имах чувството, че импровизираха на място", коментира недоволен посетител, зърнал отблизо разкрепостените мадами. Други мъже все пак останаха доволни, че се отъркаха в изкусителките, които въпросната вечер щедро раздаваха ласки и на случайни посетители.

След парти провала силиконките си споделиха в социалните мрежи снимки и доволни коментари от вечерта. И не звучаха никак разочаровани, че останалите хора в дискотеката не са ги приели присърце, пише "България Днес". Девойките се заканват, че отново ще се съберат и ще направят лудо парти, с което да съберат очите на мъжете.

През последните дни Анна Мария Чернева привлече вниманието към себе си и чрез изказване, посветено на подадената от вицепремиера Валери Симеонов оставка.

"Специален поздрав от мен за г-н Валери Симеонов! Лятото ви взимам с мен на Какаовия плаж да танцуваме мощно, ако пък музиката ви е силна или не ви допада, може да се преместите в "Спалнята", "Кубинката" или "Единият", ще имате избор", изригна силиконката, намеквайки, че вече спокойно ще може да купонясва и вицепремиерът няма да затваря нощни заведения.


Виж коментарите (0)

Още по темата (1301):
15.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
22.11.2019 Хакери изнудват наши звезди за пари! Джизъса изгоря 2 пъти
21.11.2019 Христо Шопов: За пръв път съм на чалга!
Още новини от Национални новини:
Джип предизвика катастрофа в Казанлък, има пострадали
Калин Стоянов: Зарадвахме отново децата от Националната благотвор...
Управителят на НЗОК Момчил Мавров ще съди Лена Бориславова
Бивш енергиен министър за "Боташ": Обвинявам депутатите в лъжа, м...
Проф. Чорбанов: Ваксината срещу коклюш, която се поставяше до 201...
Устойчив туристически сезон по Северното Черноморие очаква служеб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).