Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Унизиха брутално голямата ни актриса Стоянка Мутафова, тя не е на себе си
Автор: Екип Varna24.bg 08:25 / 05.02.2019Коментари (6)6634
На 2 февруари голямата ни актриса Стоянка Мутафова отпразнува своите 97 години. Рождения си ден тя посрещна на сцената на зала 1 на НДК заедно със свои колеги, приятели и дългогодишни почитатели.

Първата голяма издънка на спектакъла бе наемането на Кирил Ефремов за водещ, който стоеше бутафорно до Аня Пенчева, която износи вечерта на плещите си. Безвкусните шеги на актьора не отиваха за подобно събитие, касаещо една от най-големите звезди на България. Още повече, че от сцената се подигра със Светия Синод. 

Събитието продължи по сценарий, а от звездите първа на сцената се качи Йорданка Христова. Според голяма част от публиката в залата тя трябваше да закрие спектакъла, а не след нея да се изредят знайни и незнайни певци, които отегчиха до болка и публиката, и самата рожденичка. 

Стояна на няколко пъти правеше знаци да й дадат микрофона и да приветства хората, които са дошли заради нея. Никой обаче не отрази нейното желание и всеки гледаше да си продължи по предварително написания сценарий, който явно изключваше реч на голямата звезда на вечерта. 

И събитието си продължаваше монотонно, а хората се чудеха на "Златният Орфей" ли са попаднали с всички ретро звезди, които решиха да натрупат слава на гърба на актрисата. И явно цялото събитие щеше да продължи в същия дух, докато дъщеря й Мария Грубешлиева и редакторът на книгата "Добър вечер, столетие мое" не решиха да й подадат микрофона, подтийквайки я да разкаже някоя интересна история от живота си. Това видимо не бе в сценария, което си пролича в смаяните погледи на водещите Кирил Ефремов и Аня Пенчева.

Според публиката обаче това бе най-силният момент на вечерта. "Ние бяхме отишли да видим Стоянка, да чуем какво ще разкаже, да ни разсмее или разплаче. А те ни натрапиха певци от нафталина и такива, които се чудят как да изпъкнат. Каква търсеха Теди Кацарова и Нели Петкова на този концерт", беснееха почитателите на Стоянка след края на тържеството, пише Блиц.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
"...ретро звезди...", "...извадени от нафталина..." Ами има ли по-ретро от Стояна? По-нафталинена от Стояна няма. Почитания към творчеството на Стояна от времето, когато беше на себе си. Това сегашното и творчество е извращение към театъра.Унижение към цялата гилдия.
-2
 
 
Май е време двете с баба Лили да се хванат под ръка и се отдадат на заслужена почивка!
0
 
 
Инак откриването на ЕСК било провал!!!Ей ви бг шоурежисьори.Ей ви сценарий и после що германец го направил събитието.Ми щото не се е явил да участва българин.Ако беше се явил,че да спечели щяха да се кълчигъзят разни гладни певачки и артисти!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: