Утре най-високата температура у нас ще е 21°

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:56 / 11.04.2017
789
През следващото денонощие облачността ще е разкъсана, утре след обяд - често значителна, купеста и купесто-дъждовна. На места в Югозападна България и източните райони привечер слабо ще превали. Вятърът временно ще се ориентира от север-северозапад и в Дунавската равнина ще се усили - умерен до силен. Минималните температури ще са предимно между 4° и 9°, а максималните в повечето места ще са между 16° и 21°.

Атмосферното налягане ще се понижи и ще е близко до средното за месеца.

Над планините облачността ще е значителна, купеста и купесто-дъждовна и след пладне над масивите в Западна България ще превали дъжд, над 2500 метра - слаб сняг. Ще духа умерен до силен вятър от северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 10°, на 2000 метра - около 4°.

Над Черноморието облачността ще е разкъсана. След обяд ще има временни увеличения на облачността, но ще остане без валежи. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури на въздуха ще са 14°-16°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).