Утре остава слънчево и ветровито, затопля се

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:49 / 29.11.2015
492
През нощта облачността ще продължи да се разкъсва и намалява, в много райони до ясно време. През деня ще бъде предимно слънчево. Ще се задържи ветровито, с умерен, в Северна България и временно силен западен вятър. Сутринта ще е студено, с температури между минус 2° и 3°. През деня ще се затопли и максималните температури ще са между 9° и 14°.
Атмосферното налягане ще се задържи по-високо от средното за месеца.

Над планините ще преобладава слънчево време. По-значителни временни увеличения на облачността или мъгла ще има в сутрешните часове. Вятърът ще е по-често силен, на моменти и бурен от север-северозапад. Температурите ще се повишат и максималната на височина 1200 метра ще е около 5°, на 2000 метра - около минус 2°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, с временни увеличения на облачността по-северното крайбрежие. Ще духа умерен и временно силен западен вятър. Максималните температури ще са от 9° и 12°. Температурата на морската вода е около 13°. Вълнението на морето ще е 2 бала.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет
Плугчиева: Има партиен асансьор, много е опасно
Любо Ганев: Хазартните компании подпомагат почти всеки спорт, тря...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).