Утре ще преобладава предимно слънчево време

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:27 / 11.05.2015
602
През нощта облачността ще бъде значителна и все още на отделни места, главно в западната половина от страната, ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици, но явленията ще са в процес за затихване. Минимални температури между 7° и 12°.

Утре въздушната маса над страната ще се стабилизира. Ще преобладава слънчево време, след пладне отново ще се развие купеста облачност, но само на изолирани места, главно в източната половина от страната ще превали краткотраен дъжд. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максимални температури между 18° и 23°.

Атмосферното налягане е по-високо от средното за май - ще се повишава.

Над планините ще преобладава слънчево време, след обяд с развитие на купеста облачност, но само на изолирани места слабо ще превали. Ще духа предимно умерен североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 11°, на 2000 метра - около 5°.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността, но вероятността за валеж е много малка. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 18°-20°. Температурата на морската вода е 15°-18°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Удължава се забраната за износ на инсулини с още месец
100-годишен данъкоплатец изуми най-големия шеф на НАП
Страшна катастрофа на магистрала "Хемус", има заклещени хора
Социалният министър с важна новина за модела на пенсионно осигуря...
Лияна Панделиева: Когато шефът на катаджиите ти обяснява, че "16 ...
БАН подкрепя вузовете: Качественото образование трябва да е нацио...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).