Утре температурите ще се повишат до 27°

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:26 / 14.10.2014
528
През нощта ще има временни увеличения на облачността, по-значителни над Централна и Източна България, където на отделни места съвсем слабо ще превали. Ще бъде почти тихо. Минималните температури ще са предимно между 8° и 13°.

Утре ще преобладава слънчево, след обяд и топло време. В сутрешните часове на места в низините и около водните басейни ще има мъгла. След пладне от запад ще започне увеличение на облачността - предимно висока. Ще духа слаб вятър от юг-югозапад. Дневните температури ще се повишат и максималните ще са между 22° и 27°.

Атмосферното налягане слабо ще се понижи и ще бъде малко по-ниско от средното за месеца.

Над планините ще бъде предимно слънчево. След обяд от запад ще се появи средна и висока облачност и на отделни места в масивите от Западна България слабо ще превали. Ще духа умерен западен, по високите върхове и силен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - около 20°, на 2000 метра около 13°.

Преди обяд над Черноморието облачността ще е значителна - предимно ниска, на места ще има и мъгла. Около обяд облачността ще намалее до слънчево време. Вятърът ще е слаб от юг-югозапад. Максималните температури ще са между 19° и 21°. Температурата на морската вода е 17°-18°. Вълнението на морето е около 2 бала.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Зрелостници сигнализираха за проблеми и на втората задължителна м...
Гърмежи и валежи до часове
БНБ затяга критериите за отпускане на ипотечни кредити: Ето какви...
Отговорите на матурите по профилиращите предмети излязоха, вижте ...
Социалната комисия отказа да гласува увеличението на пенсиите с 1...
"Зелената сделка" и негативните последици върху нас, автомобилите...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).