Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ужас! Бургазлийка одра куче и го изпече за Великден
Автор: Екип Varna24.bg 16:50 / 25.04.2015Коментари (25)1450
©
Млада бургазлийка уби пинчера си, след което го одра и опече във фурната. Това не е сценарий от филм на ужасите, а Великденската вечеря на група млади хора, които гордо са качили снимки от умъртвеното животно в профилите си в социалните мрежи.

Малкото кученце е положено в тава, а около него има картофи и моркови. "Много е вкусно, скоро ще снимаме остатъците", пише Анджелика Петкова, като уточнява, че това е домашният любимец на приятелката й Светла Илиева. Запознати коментират, че това не е първият подобен случай за бургазлийките, тъй като преди време отново са яли месо от малки и беззащитни кученца.

Още по-притеснително се оказва също, че снимката има 30 харесвания, а коментарите под нея са по-скоро положителни, отколкото осъдителни.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
От кога Флагман стана мерило за вярна информация? Този вестник преди май имаше друго име и беше абсолютно просташки жълт и в него се пишеха само глупости които нямаха нищо общо с истината. Иначе измъчването и убийството на животни не регламентирано, би трябвало да се таксуват като престъпление и да се наказват с много солени глоби или затвор.
на 26.04.2015 г.
+2
 
 
Първо: В България, кученцата не са онези същества дето децата им се радват в парка, а онези същества дето ачкат по улиците. Особено в Бургас. Второ: Тъпо е. Гнусно е. Не е престъпление. Жестокостта над животни би следвало да бъде категоризирана като престъпление. И в този ред на мисли, нали се сещате кучетата с отрязаните уши и опашки ...е това не е престъпление, това е разкрасяване. Много двояко, нали ? Трето: Xcape, пич, влез в някой зоомагазин и обясни на малко дете, къде отиват зайчетата от витрините, после се прави на ощипан. Или обясни как плъхчетата, както и някои птиченца, се продават на собственици на змии, обикновено. Като цяло, лично на мен, това ми се струва по-скоро като опит за оригиналност и нещо, чисто анатомично, не мисля, че животното в тавата прилича на това от снимката. Пожелавам й, на тази на тази кандидат сензация, следващия път да направи чорба от хамстери. Голямо коментиране ще падне. Убиваме животните с цел да се нахраним с тях, да се облечем и да задоволим някои свои естествени потребности. Редно е да изпитаме уважение към тяхната жертва и към самите създания, защото живота има значение, във всяка негова форма. Подобни снимки, както и предавания, където се готвят тонове храна, която никой не изяжда, само за да се излъчи по-добрия готвач ....за мен са обидни. Идете в някое село, вижте с каква любов хората гледат животните, как се грижат за тях и как когато ги убият всяка част тях се използва по предназначение. Това е уважение към живота.
+1
 
 
То като е ежедневие такова нещо във Виетнам или Корея, да отиват там тези "умници"! Тук е България! Ние не сме азиатци, които нагъват всичко, що шава! Ами яжте тогава и бръмбари, и маймунки, и каквото ви падне! Може и на комшия кученцето да изпапкате. Ако ви е "насолил" с нещо този съсед. Спрете с това безумие, хора! Събудете се!
+4
 
 
Вие сте болни бе! Не мога да повярвам, че чета коментари, в които се защитава подобна глупост! Утре ще кажете, че и хора е нормално да се печат, нали и те са животни, пък и имат доста повече за ядене от един пинчер! Малоумна сган сме, а имаме претенции да живеем добре и да сме европейци!
+5
 
 
Я се вземете в ръце. Как изобщо някой може да толерира подобна простотия ? Що за опит за оригиналност е това ? И какво, наяде ли се с това малко кученце, преяде ли... малоумно е. Покажете го на децата си ако мислите, че е нормално. Обяснете им като хапват свинско как е от прасе, после им обяснете и как тази какичка е изяла кученце като онези в парка, дето им се радват и като същите, дето обичат и с които си играят. Ама не можете, нали ? Тогава защо го наричате нормално ? Айде стига глупости вече. Народа май съвсем изтрещя
на 26.04.2015 г.
+2
 
 
Кучето е преди всичко приятел на човека, а не животно за ядене. Правете разлика.
+9
 
 
Гадно е , но да не забравяме , че в България ежедневно се изяждат и хиляди малки сладки зайчета, пиленца , агънцета, теленца и т.н и т.н.
+6
 
 
Не ми се нрави, но онзи ден ядох варена агнешка глава, така че не съдя, ако е било заклано по бързата процедура. Някои хора ядат маймуни, делфини и китове. И въпреки че обичам кучета и котки това си е култура в някои страни и не е странно.
+6
 
 
Сега с опасност да почнете да ме пклюете ще си кажа мнението. Струва ни се гадно, само защото сме решили дадено животно да го гелдаме като любимец не като храна. За виетнамец това горе е нормална вечеря. За нас телешкото е нормалан храна, правим снимки по чевермета, ядем по ресторантите сукалчета за 3-но пари, а питате ли един индиец как се чувства? За тях кравата е свещена. Швейцария - центъра на Европа е нормално ястие малки котенца и кученца. Да. Национално ястие някакво. Аз обожавам котки, но не съм скочил да рева що ги правят на шиш и ги ядат. За тях е нормално. За мен не. Подобно - за онези от Бургас явно им харесва - месо, като е здраво животното защо не. Хората до преди 200-300 годиниса яли язовци, таралежи, костенурки и т.н животни които ние сега приемаме за ненормално. Само защото сме решили че 5 вида от хиляди ще са ни основно в менюто не прави останалите отровни.
+2
 
 
Ще видим колко от вас ще си качат гергьовденско аганце в F.B. поне някой се е нахранил 100% щяхте да го изядете ако ви бяха казали че това е заек а не куче !
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
България в еврозоната
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Олиото стигна цената на зехтина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: