Ужас в Сунгурларско! Откриха овъгленото тяло на възрастен мъж в леглото му

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
12:31 / 28.12.2020
984
Вчера около 19.30 часа  в Районно управление - Сунгурларе е получено съобщение за горяща къща в село Босилково, община Сунгурларе, обитавана от трудно подвижен 72-годишен мъж. Дошлите на място полицейски служители установили, че сигналът за инцидента е подаден от сестрата на мъжа, живееща в съседен имот. По думите й, тя забелязала дим от прозорците на обитаваната от брат й стая и заедно с други жители от селото започнали с подръчни средства да гасят пожара.

При потушаването му са забелязали, че е изгоряло леглото с дюшека и одеялото, на което в лежал 72-годишния мъж. От инцидента същият е починал, като тялото му било силно обгоряло. При извършения оглед в близост до леглото са открити пепелник и кибрит.

Трупът на мъжа е откаран за аутопсия в отделение "Съдебна медицина" към УМБАЛ - Бургас. По случая е образувано досъдебно производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Белла Дамянова, НМД: С последователност и приемственост държавата...
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).