Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ужасен ден за една зодия, но твърде интересен за няколко други
Автор: Екип Varna24.bg 12:12 / 19.01.2019Коментари (0)2534
©
Хороскоп за днес, 19 януари 2019 година:

В събота ще възникне притеснение, свързано с пътуване, което вие трябва да предприемете или което предстои пред ваш родственик. Днес ще получите съобщение, свързано със здравословен проблем на млада жена, която не живее във вашия дом. Някои от новините ще ви сварят неподготвени и първоначално ще ви бъде трудно да реагирате и да вземете решения. Внимавайте в кореспонденция или телефонни разговори с хора, които не познавате лично.

Събота може да се превърне в специален ден за мъжете и жените над 35-годишна възраст, особено ако съумеят да се възползват от шанса или късмета, който съдбата ще им предостави днес. Добро развитие ще имат романтични и интимни отношения с по-възрастен партньор. Някой от вас ще присъстват на събиране, свързано с приятели или тяхно дете. 

Овен

Сега е най-подходящото време да оставите в миналото разногласията и охлаждането между вас и брачния ви партньор, да решите всички проблеми и да направите новия си живот приятен. Под влиянието на планетите силно се активизират партньорските отношения, на първо място с деловите партньори и с колегите. Днес романтичните ви отношения може да са в съвсем объркано състояние поради постоянните недоразумения.

Телец

Обаятелни, разкрепостени и дружелюбни, днес успявате да очаровате и предразположите към себе си хора с всякакъв характер. Мнозина Телци може да преразгледат собствената си ценностна система и да оценят по достойнство грижата на близките си. Изобретателният и новаторски подход ви позволява да усъвършенствате практически всяко нещо, процес или самите себе си.

Близнаци

Вероятно е, бидейки разстроени, да постъпите необмислено и дори безразсъдно, а когато ви пренебрегнат открито, да се озлобите. За постигането на максимална свобода сте готови на различни хитрости и намирате изход от всякаква ситуация. Вероятно днес няма да можете да отстоите собственото си мнение. Може да отстъпите на по-малко грамотен, но "по-устат“ опонент, но все пак постъпвате, както си знаете.

Рак

Обичате дома и семейството си и се стараете нищо да не липсва на семейството, но можете да се проявите като взискателни и деспотични родители, да искате спазването на дисциплина и ред, наказвайки строго нарушителите на правилата. В любовта си сте упорити и ревниви и заради любимия си човек сте готови на всичко. Успехът в работата и учението е малко вероятен.

Лъв

Влюбените Лъвове могат да съчиняват стихове за своя предмет на страстта и да пишат трогателни писма. И в крайна сметка, кой е в състояние да устои на всичко това? Разположението на планетите ви помага да започнете с половинката си някакво съвместно предприятие. Посветете целия ден на активното създаване и развитие на деловите връзки. За това съществуват много възможности.

Дева

Днес жените Деви може да разчитат на успех. Не пропускайте възможността да срещнете втората си половинка, не седете у дома си. Където и да се появите ви се радват. Използвайте всяка възможност да бъдете сред хората. Появилите се през тези дни на месеца партньори по-нататък може да станат близки приятели и помощници в деловата ви дейност.

Везни

Пропуснатите възможности за щастие няма да се появят скоро в живота ви. Получавате удоволствие от любимата си работа и общуването с единомишлениците. Настройте се на творческа активност и създавайте идеи. Възможно е да успеете да завържете нови познанства, които да ви помогнат в бъдеще.

Скорпион

Не сте склонни да търсите спасение в илюзиите и бързо забелязвате слабата страна на своя избраник. Днес може да вземете безгрешни решения по най-важни въпроси и да останете доволни от себе си и своите партньори. Лесно привличате вниманието на нужните хора към себе си и своята дейност.

Стрелец

Очаква ви много интересно познанство. Не ви интересуват повърхностните и несериозни отношения. Ако се научите по-малко да говорите и повече да слушате, очаквайте заслужена награда. По-добре е през деня да не предявявате претенции или изисквания към началството. Това може да доведе до конфликтна ситуация. Имате късмет по паричните въпроси, ако следвате интуицията си.

Козирог

Ако избраникът ви е действително влюбен във вас, той прави всичко, което пожелаете. Редом до него се чувствате на висота. Без опасение можете да се доверите на приятели и близки и те да ви помогнат да се ориентирате в сложни психологически ситуации. За кратко време може да изпълните голям обем от работа – помага ви вашето трудолюбие.

Водолей

Днес са възможни хармонични отношения с любимия ви човек. Подчертаното невмешателство в личния живот на близките ви може да се окаже неуместно. Благоприятен преход за нова работа, начало на съвместни проекти. Но няма да бъде лесно реализирането на плановете. Опасявайте се от прекомерни загуби.

Риби

Поради емоционално напрегнатия фон ви е трудно да се обясните с човека, към когото вашите чувства са изстинали. Напълно вероятно е някой от вас да се нуждае от поддръжка. Отношенията с приятелите и роднините през този период са много приятни и доверителни. Днес сте оригинални във възгледите си, независими в постъпките, което предизвиква критиката и понякога противодействието на хората.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: