Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ужасяващи подробности за трагичния инцидент с Юлия, прегазена край Созопол
Автор: Екип Varna24.bg 21:59 / 28.07.2020Коментари (1)1453
©
Продължава да се разплита историята с 34-годишната гостенка на Созопол, която бе застигната от страшна смърт поради абсолютна алчност и тотална безчовечност. Припомняме, че столичанката Юлия Д. бе премазана от няколко автомобила на главния път Созопол-Приморско, близо до разклона за в.с."Свети Тома" в нощта срещу неделя.

Тялото й в бургаската морга няма здрава кост, което свидетелства, че младата жена е била жертва поне на два автомобила – била е помляна напълно, докато се появи един почтен човек, който да съобщи за зловещата находка в дясната лента - в посока Приморско, уточнява Флагман.бг. Около 01:10 часа Сузуки "Лиана", със софийска регистрация и седящ зад волана софиянец, връхлита върху неидентифицирано тяло в дясната лента. Човекът спира и осветява труп на жена, алармира тел. 112. 

Тестван е за алкохол и наркотици, резултатите му са отрицателни. Всъщност в историята, която ще ви разкажем по-нататък той се очертава като е единствен участник, който е проявил човешки черти с поведението си.

Разследването показва, че туристката е отседнала на къмпинг "Арапя", близо до град Царево. В събота вечерта тя имала среща с приятелка в Созопол, където обичали да посещават рокерското заведение "Ginny bar" на Централния плаж. Малко след като излезли на главния път, до разклона за в.с. "Свети Тома". Юлия била зарязана, защото не й достигали парите за още 20 км. Според събраните до момента данни, предадени от надежден източник, свързан с разследването, софиянката не е била нито много пияна, нито дрогирана. Нещо повече – младата жена изглеждала съвсем прилично. С приятелката й се веселили до 0:30 часа, употребили са алкохол в умерени количества, танцували, но не се поддавали на флирт с непознати.

Според информацията Юлия се обърнала към член от персонала, за да й извикат такси, с което да се прибере до "Арапя". Разкрит е таксиметровият шофьор, който е дошъл до плажната алея, за да качи Юлия в посока "Арапя". Това е станало, след като са разритани сервитьори и бармани и са разгледани трафичните камери между Созопол и Приморско, както и по улиците между Централния плаж и изхода към главния път през "Буджака". Таксиджията е казал в началото, че клиентката не била платежоспособна. При разклона за в.с. "Свети Тома"  тя погледнала брояча и видяла, че сметката й надхвърля 20 лева,  а разстоянието до "Арапя" е още около 20 км. Всъщност тя била на половината на пътя. Дала двайсетте лева и слязла, защото нямала повече пари.

Смятала, преди да се качи, че тази сума ще бъде достатъчна за шофьора, за да я закара до къмпинга. Това се е изяснило при първоначалния разпит на таксиджията  вчера. Днес обаче той е доразвил версията пред разследващите полицаи и наблюдаващия прокурор от Окръжна прокуратура. Почнал да увърта - след като момичето слязло в тъмното, оставяйки го на прелитащите с висока скорост автомобили, той направил обратен завой за Созопол. Изминал няколко километра и се поразмислил за съдбата й. Станало му мъчно и отново се върнал на мястото, където я принудил да слезе. Тя, по думите му, все още била там и махала. Надявала се някой да  я съжали и да спре. Бакшишът забил спирачки, отворил вратата, но бил изненадан от неадекватната й реакция – тя била много ядосана и му показала среден пръст. Не се качила, за да я върне в Созопол.

"Със снимковия материал и от събраните дотук доказателства сме установили, че това е жена, която не би показала среден пръст. Затова подлагаме на огромно съмнение показанията на таксиджията", довери източникът. Така, около 01 часа след полунощ, Юлия все още е била жива и здрава. Буквално минути след това е пометена от първия автомобил, а след това и от втори, възможно е и трети да е минал през нея, докато Сузукито проявява нужното за един шофьор на пътя.

Репортер на Флагман.бг опитал да разбере нещо повече за приятелката на Юлия и прекараните часове в "Ginny bar". Собственичката на заведението, която е и управителка – Златина Кнебел, заяви, че сега чува за такава случка, след което затворила телефона си.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Бакшиша е Подчовек,Нещастник!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Абитуриентски балове
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Евроизбори 2024
Борба за влияние в Близкия Изток
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: