Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
¬ —офи€ и ¬арна най-много нашенци са сменили пола си
јвтор: ≈кип Varna24.bg 16:56 / 09.02.2018 оментари (18)2340
©
¬ Ѕългари€ не се води официална статистика за това колко души смен€т пола си.  линиките, които извършват такива операции, не са задължени да съобщават за т€х, а и обичайно се счита, че това е конфиденциална информаци€.

“ранссексуални€т обаче може да поиска по съдебен ред да регистрира пром€ната на пола си. “ова са направили 16 души през последните 4 години в районните съдилища в Ѕългари€, пише "“елеграф". Ќай-много минават под дъгата в —офи€ и ¬арна. «а последните н€колко години в —офийски€ районен съд са образувани 12 дела, като три от т€х са вис€щи, а три от молбите за см€на на пола са били отхвърлени. ¬ морската столица са регистрирани 7 случа€ на пром€на на пола.†

ћолбите на всички да станат от жена - мъж и обратно са уважени. ƒве са делата в —тара «агора, а едно в ’асково. —поред неправителствени организации обаче бро€т на българите, сменили пола си, е далеч по-гол€м. ѕървата такава операци€ у нас е направена през 1992 година в  ърджали. —м€ната на пол не е лесна. —ами€т процес може да надхвърли 2 години, твърд€т лекари. “арифите са между 5000 и 12 хил€ди евро.

«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
Ќе говорим за хора с генетични проблеми, а с ментални.
0
 
 
“ова е невъзможно! ѕри бозайниците женските индивиди имат две еднакви полови хромозоми(XX), докато при мъжките те са две различни (XY). ѕри редица насекоми като скакалци, щурции хлебарки женските имат две копи€ на половата хромозома (XX), а мъжките само едно (X0), като не се наблюдава втори вид полова хромозома "Y". — 0 се обозначава тази липса на Y хромозома. ZW системата за детерминиране се среща при птиците н€кои насекоми и други организми. “ази система е подобна на XY системата, но тук женските индивиди имат две различни полови хромозоми(ZW), докато при мъжките те са еднакви (ZZ). —ъществуват множество други системи за детерминиране. ѕри н€кои охлюви се наблюдава см€на на пола, зрелите индивиди първоначално са мъжки, след което се трансформират в женски. ѕри тропичната риба "клоун" доминантни€т мъжки в групата става женска докато другите запазват пола си. “рети пол при хората н€ма, поне в биологи€та, а в главите на хората може да има всичко - 3-5-9 пола. ѕри см€ната на пола винаги е било интересно как хората си смен€т хромозомите или си мисл€т, че са охллюви, а не хора...? Ќе зна€!
-1
 
 
Ќе знам за 'уродите', но от такива като вас със сигурност взимат пример и псуват като каруцари от малки...
+2
 
 
—тига с ти€ пе****си и лесбийки...аман от извратен€ци,добре,има ги,не може ли да си живе€т без да ни се пречкат...то ще потърпим до н€кое време,па после ще има "ти ли ме бутна или сам си паднах"...
+2
 
 
”родливост. —пете с който искате, правете каквото искате но не ни го набивайте в очите. »ли си мъж или жена и това зависи какъв си се родил. јйде блокирайте ми пак профила пендели !!!!!! »ч не ми е сбъркан народ!!!!!
+2
 
 
«а психо са си хората, а искат закони и превилегии.  аквото и да им дадат не всички сме длъжни да ги харесваме!
+2
 
 
¬ днешно време е трудно да си мъж... много вече се отказаха...
-3
 
 
ј ти к***а циганска  Тво те зас€га на хората пола ? “е поне к*р намират - а ти каквато си смръдлива и грозна к*р не си вид€ла от години
+1
 
 
пе****си- дал Ѕог! ѕечалното е, че н€мат усещане за това, че са подложени на подигравки и унижени€...
0
 
 
Martin Yotovski интересно, ћартине(а)рЯШЙрЯ§ФрЯ§ФрЯШВ
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ёли 2019 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
‘естивалът "¬арнеско л€то"
“¬ и шоу сезон 2018/2019
—ериалът "„ернобил" 2019
ѕърва лига, сезон 2019/2020
Ўахматни състезани€ сезон 2016/2017
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справи общината с почистването на снега?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: