Ваканционно селище Албена с престижно отличие за иновации

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
09:02 / 10.05.2019
2943
С престижното отличие за най-иновативна СПА дестинация беше наградено ваканционно селище Албена по време на 24тия конгрес на европейските СПА центрове, който се проведе от 8 до 10 май в Хърватия. Лично главният секретар на Европейската СПА асоциация Чила Мезоси връчи приза на Маргита Тодорова – директор "Маркетинг и продажби“

На територията на комплекса се намират четири СПА центъра на високо ниво, носители на много сертификати за високо качество на предлаганите процедури. Това са "Медика-Албена“, "Елементс“ (Фламинго Гранд Хотел & СПА), "Senses" (Матирим Хотел Парадайс Блу) и "Ралица“ (хотел "Ралица Супериор“).

Слабо известен факт е, че водата в Албена е минерална с естествена температура от около 30оС и оказва положително влияние при справянето с болести на опорно-двигателната и нервната система. Част от предлаганите процедури са с лечебна кал от Тузлата. Съчетанието на уникалния климат и спокойствието на комплекса с професионализма на работещите в "Медика Албена“ спомагат за подобряването на здравето и тонуса на гостите и извън летните месеци.

В модерния спа център "Медика-Албена“ се предлагат иновативни програми за справяне с различни здравословни проблеми: артрофит, гуна, детокс, режими за алкално хранене, включване на натурални български продукти като кисело мляко, билки и мед са само част от съвременните технологии, които специалистите в Албена прилагат, за да бъдат максимално полезни на избралите комплекса за своята СПА почивка.

В началото на годината отвори врати и специализираната болница по рехабилитация "Медика Албена“, която приема пациенти по здравна каса.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско
Затворът край Дупница, в който няма да има решетки, ще приеме пър...
Цената на природния газ през май: КЕВР очаква понижение с около 5...
Увеличиха заплатите на тези служители


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).