Валери Симеонов: Бурки, никаб или фереджета се носят срещу заплащане

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
12:13 / 20.04.2016
956
"Навсякъде, където се носят бурки, никаб или фереджета, хората, които ги носят го правят срещу месечно заплащане." Това заяви народният представител и председател на ПГ на Патриотичния фронт Валери Симеонов, по време на брифинг в парламента. Думите му са във връзка с предложения от Патриотичния фронт Законопроект за носенето на облекло прикриващо или скриващо лицето, предаде "Фокус" .

"Това беше установено от медиите, говоря за Мадан, Рудозем, Пазарджик. Това са отделни места, където жените, които използват тези бурки- прикриващи лицето облекло, всъщност го правят не поради някаква преданост към исляма, а го правят срещу заплащане. Всичко останало е за пред медиите", каза още народният представител.

"Има също и информация от службите, така че тук нямаме никакво съмнение, че става въпрос за една последователна политика на нашата южна съседка Турция, която повече от 25 години се опитва да отъждестви религията ислям с принадлежност към турската държава. Между едното и другото няма нищо общо, както исторически, така и традиционно", твърди още Симеонов.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Песен на Българското училище "Иван Вазов" в Париж се цели в рекор...
Кондева за частната детска болница: Спрямо мен не е упражняван ни...
Кандидатите от ГЕРБ-СДС в Кочериново: За нас е важно всяко едно н...
Енергийният министър: Няма да има съществено поскъпване на тока
НИМХ с най-актуалната прогноза за следващите дни
Проф. д-р Костадин Ангелов: Сухиндол има неразкрит туристически п...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).