Варненци, носете си чадъри утре

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:31 / 25.08.2021
1154
През следващото денонощие студеният фронт ще достигне източните райони. Ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. През нощта в северозападната половина от страната ще има краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевици. На отделни места в централната част на Дунавската равнина ще са интензивни и значителни по количество.

Утре валежите ще са главно в Южна и Източна България, след обяд и вечерта в югоизточните райони и по Черноморието ще има локални интензивни явления. Има условия за градушки. Ще духа слаб, в Дунавската равнина, където ще преобладава слънчево време, до умерен северозападен вятър. Дневните температури в цялата страна ще се понижат и максималните ще бъдат предимно между 26° и 31°.

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни валежи, в отделни райони - значителни по количество и придружени с гръмотевични бури. Ще има условия за градушки. Ще духа умерен запад-югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 20°, на 2000 метра - около 13°.

Над Черноморието облачността ще е значителна, след обяд купесто-дъждовна. Ще има краткотрайни, на отделни места интензивни, валежи от дъжд с гръмотевични бури. Ще духа до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са 26°-28°. Температурата на морската вода е около 26°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).