Варненска престъпна група убила Борислав Манджуков и сем. Дамянови

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:52 / 25.01.2015
869
Убийствата на Борислав Манджуков и на сем. Дамянови от 8 януари са извършени от една и съща престъпна група. Това заяви на извънреден брифинг заместник-главният прокурор Борислав Сарафов. Сарафов уточни, че престъпната група е варненска, с ръководител Радослав Калчев по прякор Черния Роди.

"Като обвиняеми са привлечени и други лица - ръководител Радослав Калчев по прякор Черния Роди, Николай Тошев по прякор Чирпанския, Галин Мирчев по прякор Жорко, Мирослав Михайлов, Деян Михайлов, Недялко Цветков по прякор Чобака, Петър Благоев с прякор Петрето, Христо Георгиев - Тополския и Николай Илиев с прякор Мазния. Участници в групата са и неустановени лица, но работата продължава", обясни Сарафов.

"Тази организирана група и членовете й са привлечени като обвиняеми за участие в организирана престъпна група, занимаваща се с наркоразпространение, контрол върху проституцията и силови действия като мокри поръчки", коментира той.

Сарафов посочи, че в последните седмици от началото на годината са станали много убийства, но са направени съвместни съвещания.

Източник: Агенция "Фокус"


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Откриха издирваното дете
Дебора, която беше нарязана с макетно ножче: От време на време пл...
Борисов: В момента България няма посока, ние няма какво да предло...
Собственик на 20-годишен автомобил няма да може да го продаде у н...
76 години по-късно: Тленните останки на цар Фердинанд ще бъдат по...
Лекари с предложение за ваксините и децата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).