Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Важно! Ето обходните маршрути след затварянето на бул. "Цар Освободител"
Автор: Екип Varna24.bg 17:17 / 07.02.2019Коментари (0)11735
Във връзка с изграждането на бул. "Васил Левски" се предвижда затваряне на бул. "Цар Освободител“ при кръстовището с бул. "Васил Левски“, съгласно разработения и одобрен проект по част "Временна организация и безопасност на движението“.

Предвижда се временната организация да бъде въведена през нощта на 10.02.2019 г. (неделя)  до приключване на строително-монтажните работи.

По направление "център-квартали“ пълното затваряне на булеварда ще бъде сигнализирано още при кръстовището на бул. "Цар Освободител“ с ул. "Пирин“ и ул. "Битоля“. Целта е да бъдат избегнати максимално транспортни задръжки по ул. "Отец Паисий“, която ще бъде основен обходен маршрут. При кръстовището с ул. "Отец Паисий“ ще се извършва отклоняване на движението за автомобили и градски транспорт, с изключение на живущите в кооперациите на ул. "Чавдар войвода“.

За движещите се в посока център отклоняването на движението ще става по новоизграденото северно обслужващо платно на бул. "Васил Левски“ до достигане на кръговото кръстовище с бул. "Сливница“, където ще става развръзка в посока център и кварталите.

Пешеходното пресичане на бул. "Васил Левски“ е решено чрез временна пешеходна пасарелка и пешеходна пътека при ул. "Магнолия“.

Във връзка с горното се променят и маршрутите на градски транспорт за линии 7, 10, 12, 20, 209 и 23. Спирка "Победа“ в посока кварталите ще остане необслужена за линии 20 и 209, а спирка "Струга“ в посока кварталите – за линии 7, 20, 209. Промените ще бъдат визуализирани на интернет страницата на градски транспорт www.varnatraffic.com в реално време.

Временната промяна в маршрутите на линиите на градски транспорт ще бъде:

Автобусна линия 7:

Посока от "Елпром“: към сп. "Явор“: след сп. "Струга“, завива надясно по северното локално платно на бул. "Левски“ посока бул. "Сливница“, при кръстовището на "Сливница“ с ул. "Патриарх Евтимий“ наляво посока бул. "Цар Освободител“, на кръстовището с ул. "Отец Паисий“ наляво посока бул. "Левски“ и се включва по маршрута си.

Посока от ЖП Гара: след спирка "Стадион Спартак“ автобусите по линия 7 се придвижват по ул. "Отец Паисий“ и с десен завой се включват по бул. "Сливница“.

Обслужват се спирките по маршрута!

Автобусна линия 10:

Посока сп. "Хаджи Димитър“: след спирка "Янко Михайлов“ продължава по "Отец Паисий“ посока бул. "Левски“, след спирка "Дубровник“ се включва по ул. "Мир“, наляво по ул. "Студентска“, ул. "Дубровник“, бул. "Христо Смирненски“, на кръстовището с ул. "Карамфил“ завива наляво и се включва по утвърдения си маршрут от сп. "Хаджи Димитър“.

Обслужва спирките по маршрута!!!

Автобусна линия 12:

Посока "Бриз“ от "Аспарухово“: след спирка "Проектантска“ завива надясно по "Отец Паисий“, след спирка "Дубровник“ се включват по ул. "Мир“, след спирка "Мир“ наляво по ул. Студентска“, надясно по ул. "Дубровник“, надясно по бул. "Христо Смирненски“ до сп. "Бриз“. Обслужва спирките по маршрута си!!!

Посока "Аспарухово“ от ‚Бриз“: след сп. "Подвис“ на бул. "Христо Смирненски“, завива наляво по ул. "Карамфил“, спира на спирка "Роза“,(по пътя на линия 10), спирка "Хаджи Димитър“, ул. "Подвис“, посока бул. "Левски“, надясно посока сп. "Спартак“ и се включва по маршрута си на бул. "Цар Освободител“.

Обслужва спирките по маршрута!

Автобусна линия 20:

Посока ЖП Гара: след спирка "Струга“ надясно по северното локално платно на бул. "Левски“ посока "Сливница“, при кръстовището на "Сливница“ с ул. "Патриарх Евтимий“ завива наляво по ул. "Патриарх Евтимий“ посока бул. "Цар Освободител“, при кръстовището с "Цар Освободител“, завива надясно по бул. "Цар Освободител“ и продължава по маршрута си.

Посока "Владиславово“: след сп. "Проектантска“ завива наляво по ул. "Отец Паисий“, завива надясно по бул. "Сливница“, след спирка "8-ми Септември“ на светофара завива надясно по бул. "Христо Смирненски“, на кръстовището с бул. "Цар Освободител“ завива наляво и продължава по маршрута си.

Обслужва спирките по маршрута!

Автобусна линия 209:

Посока Почивка: след сп. "Струга“ завива надясно по северното локално платно на бул. "Левски“ посока бул. "Сливница“, при кръстовището на "Сливница“ с ул. "Патриарх Евтимий“, завива наляво по ул. "Патриарх Евтимий“ посока бул. "Цар Освободител“, при кръстовището с "Цар Освободител“, завива надясно по булеварда, на кръстовището с ул. "Отец Паисий“ завива наляво посока бул. "Левски“ и се включва по маршрута си.

Посока "Владиславово“: след сп. "Спартак“ посока ул. "Отец Паисий“, надясно по "Сливница“, след спирка "8-ми Септември“ на светофара завива надясно по бул. "Христо Смирненски“, на кръстовището с бул. "Цар Освободител“  наляво  по булеварда и продължава по маршрута си.

Автобусна линия 23:

От ЖП Гара: на кръстовището на "Отец Паисий“  и "Сливница“, завиват наляво по "Сливница“ обслужват по маршрута си спирките до кръстовището с "Хр. Смирненски“ посока "Вятърна мелница“ и се включва по маршрута си.

От Каменар: след спирка "Струга“ завива надясно по северното локално платно на бул. "Левски“ посока бул. "Сливница“ от бул. "Сливница“, завива надясно по ул. "Отец Паисий“ и по маршрута си.



Още по темата: общо новини по темата: 179
12.01.2021 »
07.10.2020 »
29.09.2020 »
27.08.2020 »
30.05.2020 »
26.05.2020 »
предишна страница [ 1/30 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
Издирват 17-годишно момиче от Дупница
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: