Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Везните във върхова позиция, Скорпионите да не позволяват да им пречат
Автор: Екип Varna24.bg 09:09 / 13.01.2021Коментари (0)910
©
Дневен хороскоп за 13.01, сряда, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Внесете хармония в отношенията с вашите делови партньори. Не се натоварвайте с чужди отговорности. Вашата сдържаност и такт ще бъдат оценени, а доверието във вас и авторитета ви ще нараснат. Ако избегнете негативното влияние на ваши завистливи колеги на работното място и не инвестирате прибързано и инатливо, ви очакват финансови успехи. Няма причина да не отидете на вечеря с любимите си хора, ако сте я обещали предварително, защото негативизма им може да ви дойде в повече в този ден. След като се приберете не бързайте да си лягате, а се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия, за да избегнете ревност и гневни изблици. 

ТЕЛЕЦ 

Запознанствата, които не ви харесват от пръв поглед, са знак, че е време незабавно и без колебание да прекъснете общуването си с тези хора, които не сте търсили, но те са ви намерели. Интуицията ви пази от провали на работното място. Намеренията ви да постигнете професионални успехи са реални. Не се отказвайте от мечтата си и бъдете активни в днешния ден. Постарайте се  вечерта да прекарате повече време с любимите хора. Те страдат заради невъзможността да сте по-често заедно. Сексуалните удоволствия не са на първо място вечерта, но са за предпочитане пред чашката с колеги. 

БЛИЗНАЦИ

Находчивост и трезва преценка на ставащото ще ви позволят преди обед да блеснете пред вашите колеги с бързото решение, което ви носи полза. Пред вас е отличен шанс да постигнете мечтаният професионален успех. Начинанията са успешни, ако не сте прибързани и действията ви са обвързани с правилните решения взети предишните дни. Каквото и да се случва през деня, дори и ако имате разногласия с близките си вечерта, въпреки че ви се струва трудно възстановете хармонията в отношенията си. Сексуалните удоволствия ще ви се отразят добре. 

РАК

В професионално отношение успехът е с вас, ако е свързан с планираните големи промени във вашия офис или фирма. Не могат да ви попречат да го постигнете. В служебен план жънете успехи, които дразнят вашите колеги. Нямат желание за активна работа. В личните отношения са възможни проблеми заради неочаквани искания за покупки. След като се приберете от работа се опитайте без агресия да поговорите и да докажете, че сте готови на примирие и чувствата ви не са се променили. Справете се, за да не се лишите окончателно от сексуални наслади. 

ЛЪВ

При делови срещи бъдете тактични, на критикувайте, а ако се налага подбирайте правилните думи. Стабилизирайте постигнатото на работното място. Не давайте обещания за нова дейност, дори и временна, защото ще си навлечете финансови загуби. Не се опитвайте да провеждате разговори с вашите близки. Запазете спокойствие, ако ви ядосват. Вечерта ще продължите разговорите у дома. За да се справите с проблемите е добре да си наложите спокойствие. Сексът изобщо не е приоритет на интимната ви половинка и тази вечер. Не изневерявайте, дори и да сте обзети от желание за мъст. 

ДЕВА

Пред вас се разкрива поредната възможност да поставите началото на нова дейност. Преценете дали имате достатъчно свободни средства, ако инвестирате в частен бизнес. Имате възможност да създадете успешни нови делови партньорства, като с някои от бъдещите ви партньори ще се запознаете в днешния ден. Не се изненадвайте, ако отношението на близките ви също се е променило. Трудно им е да осъзнаят, че сте заели по-високо обществено положение и да го приемат като повод за гордост. С времето и това ще се случи. Вечерта подгответе романтична вечеря и се усамотете с любимите си хора. Отдайте се на чувствата си и на сексуални наслади.

 

ВЕЗНИ

Отново сте във вашата върхова позиция и е време да помислите как да промените задълженията си и да добавите нови, смислени, доходоносни, интересни и разнообразни. Скуката ви вреди. Разчитайте на интуицията си и не се доверявайте на странични съвети. Вие най-добре знаете как да успявате в днешния ден. В личният живот постигате спокойствие. Ако сте срещнали подходящата половинка обявете годежа си. Вие трябва да решите дали да се отдадете на сексуални удоволствия, които ще ви доставят незабравими мигове, ако сте сигурни в чувствата си. 

СКОРПИОН

Вместо да си губите времето като терапевти за нечии болежки или психически неразположения, въпреки че няма как да сте полезни, дори и да изслушвате вашите колеги, по-добре се заемете със служебните си задължения. Не позволявайте да ви пречат. Вашето отговорно отношение към работата и пълната концентрация са във ваша полза. Бъдете умерено щедри, за да избегнете финансовите загуби. Бъдете тактични, ако близките ви са допуснали грешка в поведението си, вместо за пореден път да се гневите и да превръщате малкия проблем в голям скандал. Вие трябва да решите дали ще се отдадете на интимни мигове и незабравим секс. 

СТРЕЛЕЦ 

Никой не е в състояние да провали плановете ви, ако сами не се провалите заради високо самомнение. Във ваша полза е да потърсите възможности за изява в нова професионална сфера и да направите печеливша инвестиция. Заемете се сериозно с разрешаването на спорни въпроси и съдебни дела, както и с изясняването на делови отношения. Няма да срещнете разбиране в семейството си. Претенциите на близките ви ще доведат до избухване и поредната неизбежна разправия. Сексът няма да ви достави удоволствие, затова се откажете от интимните мигове. 

КОЗИРОГ

Жънете успехи в материално отношение, ако сте обмислили добре начинанията и не сте се впуснали към поредната авантюра. Направете си изводи от грешките. Важно е доброто ви настроение, при делови разговори. Проведете и разговорите с началниците и колегите си. Изслушайте предложенията им и се съгласете с тях, ако са във ваша полза. Очертават се проблеми в личните ви отношения заради любовните ви авантюри, които са станали известни на вашата половинка. Новите любовни връзки ще ви донесат само разочарования и сексуално неудовлетворение. 

ВОДОЛЕЙ

Търпението и компромисите в отношенията, дари и към дразнителите ви носят полза и уважение, но не допускайте да ви използват. Успехът е с вас особено ако са ви поставили нови задачи. Ако се наложи да водите спешни разговори с деловите си партньори, отложете ги за следобед. При безпричинен спор с вашите колеги сами намалявате шансовете си за успех. Имате намерение да наложите мнението си на всяка цена, без да се съобразите с желанието на близките си. Отдалечавате ги от себе си, губите подкрепата им и се лишавате от полезния и зареждащ ви със сили секс. 

РИБИ

Денят ви обещава успех във всички професионални сфери, но особено успешни ще сте, ако сте адвокати, банкери или счетоводители. Бъдете предпазливи при неочаквани запознанства и се пазете от измами. Ласкатели се опитват да ви убедят да инвестирате всичките си спестявания в печеливш съвместен бизнес. Не се поддавайте. Споделете с близките деня си, за да ви разберат в какво се корени преумората ви и да не ви се сърдят, че сте отпуснати и без желание за разговори. Откажете се от секса, ако нямате желание. По-добре е да сте искрени, вместо да играете роля.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: