Victoria’s Secret влиза в България с flagship магазини на летище Варна и летище Бургас

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:45 / 29.05.2018
4445
Victoria’s Secret влиза в България с единствените официални магазини на бранда на двете черноморски летища. Следвайки концепцията за разнообразие от предлагани продукти и услуги, подобряване престоя и удовлетвореността на пътниците, тези два flagship обекта са най-актуалното изискано попълнение в търговското портфолио на  летище Варна и летище Бургас.

Victoria’s Secret Beauty and Accessories е формат, специално разработен за големи летища (Банкок, Сидни, Маями, Ню Йорк, др.) и туристически дестинации по света, с богат асортимент на козметика и аксесоари.

Търговската концепция shop-in-shop (магазин в магазина), в съчетание с други известни марки в областта на мода, аксесоари, часовници и бижутерия, е разположена на площ от 40 кв.м. на всяко летище. Магазините са с оборудване и аудио-визуална техника по най-новите стандарти на световно известния бранд и вече привличат клиентите със специфичния си почерк и стил. Пътниците могат да се насладят на над 220 артикула от категория "Парфюмерия и козметика“ и категория "Аксесоари“ - парфюмни води, лосиони за тяло, декоративна козметика, дамски чанти, козметични несесери, ключодържатели, фешън раници, куфари за пътуване и др. Всеки един от тях  е чудесен повод да се поглезят, да зарадват любим човек с бляскав подарък или просто да разнообразят избора си с нещо вълнуващо, докато очакват своя полет.

Инвестицията възлиза на шестцифрена сума и осигурява по 4 нови работни места на двете летища. 

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...
По празниците на АМ "Хемус": До 3 май ще е двупосочно движението ...
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).