Видео показа как келеши свиват вафли и шоколади от магазин

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
13:20 / 10.08.2017
1269
Видео, запечатало нагла кражба от хранителен магазин във Враца, извършена от двама младежи, взриви социалните мрежи. "Някой да познава тези млади "дечица" .... Нека ги видят как се излагат и крадат един шоколад от 6 лв. и няколко вафли!!", написа Живка Стоянова, изтипосвайки младите апаши във фейсбук групата "Всички от жк Дъбника на едно място". 

"Срамота!! Да се излагат така. Нека се разпространи да ги видят познатите им!", пише още възмутената жена. Кражбата от обекта е извършена малко след 21 часа на 8 август, става ясно от кадрите, заснети от охранителните камери на обекта. На тях се вижда как непълнолетните младежи се вмъкват вътре и докато просто разглеждат щанда със сладкарски изделия, с ловки движения момчето пъха един шоколад в джоба си. Партньорката му пък държи вафла, но смутена от приближаващ се човек, бързо се запътва с нея към касата. Тийнейджърите са задигнали общо два шоколада и няколко вафли. От коментарите под поста става ясно, че малките апаши са Мария Ангелова и Александър Ангелов.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет
Плугчиева: Има партиен асансьор, много е опасно
Любо Ганев: Хазартните компании подпомагат почти всеки спорт, тря...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).