Вигенин: В тази предизборна кампания влизаме с вдигнато чело

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:59 / 08.05.2024
1120
Смятам, че ние като парламентарна група, макар и относително малка, постигнахме доста неща в 49-ия парламент. Отчетохме се наскоро пред избирателите си и се оказа, че за краткото време на съществуване сме внесли 19 законопроекта, постигнахме някои неща, които дадоха конкретен резултат. Това коментира депутатът от "БСП за България" Кристиан Вигенин.

Като пример той даде увеличаването на наказанията за трафик на хора, което като резултат е довело до намаляване на този трафик.

"Виждаме как чрез законодателни мерки могат да се решават такива въпроси. Финалът на Народното събрание беше с това, че по наша инициатива и благодарение на наше предложение, което след това беше подкрепено от други формации, отложихме либерализацията на енергийния пазар за битови потребители, което засегна милиони хора в положителен смисъл", добави Вигенин.

Във времето показахме, че сме последователни и това е част от изпълнението на нашата предизборна платформа, каза още пред БНТ той:

"Разбира се, когато си в опозиция, е много по-трудно да постигаш тези цели, но не се отклонихме нито веднъж. Нямаме нито едно гласуване в парламента, с което по някакъв начин да сме изневерили на това, което сме обещавали. Така, че в тази предизборна кампания влизаме с вдигнато чело", допълни Кристиан Вигенин.

Според него, това е най-слабият парламент като резултати, които е постигнал. Най-слабият, от гледна точка на решения за хората.

Виж коментарите (0)

Още по темата (4):
08.05.2024 Гласуваме за депутати и евродепутати с хартиени бюлетини в различни цветове
08.05.2024 Прокуратура, МВР и ДАНС със съвместно звено, ще пазят честността на
изборите
08.05.2024 "Алфа Рисърч" за парламентарните избори: ГЕРБ-СДС са фаворит, ПП-ДБ са
"донор"
08.05.2024 Днес стават ясни номерата на бюлетините, с които партиите ще се явят на изборите на 9 юни
Още новини от Национални новини:
Главчев разпореди да се ускори изграждането на Националната детск...
"Френски войници, убити в Украйна": Българин, украинец и германец...
Хиляди Ботеви поклонници се стекоха на връх Околчица
Само за ден: МВР хвана 38 пияни и дрогирани зад волана, петима от...
НИМХ: По Черноморието ще преобладава слънчево време
Няма да има извънредно заседание на парламента днес, неуспешен бе...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).