Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Виртуалните спортове в WinBet никога не спират
Автор: Екип Varna24.bg 10:08 / 11.05.2020Коментари (0)3183
©
След спирането на всички големи спортни събития по света, виртуалните спортове останаха единствената алтернатива за запалените любители на хазарта. На сайта на УинБет България могат да се намерят огромно количество от виртуални срещи, във всевъзможни спортни дисциплини, който да ви донесат забавление, а може би и печалби.

Виртуалните спортове тепърва ще набират все повече популярност като алтернативен метод за залози на спорт. Те представляват генерирани симулации на спортни срещи, на които се предлагат пазари за залози. Крайните резултати и всички събития по време на двубоя се определят от чип за произволно генериране. Това означава, че не наблюдавате просто запис, а жива картина и никой, дори и букмейкъра, не знае как ще завърши дадената среща.

Какви виртуални спортове може да се намерят на сайта на WinBet?

Букмейкърът залага на два отделни софтуерни разработчика за тази услуга. Основните събития са на виртуален футбол. По време на глобалната пандемия се предлагат и виртуални еквиваленти на всички големи първенства и турнири. Мачовете са по около 500 на ден. А най-големите събития са от Виртуалната Шампионска лига. За тези срещи се предлагат десетки различни пазари за залог, много повече отколкото на стандартните виртуални срещи от останали сайтове за спорни залози. В WinBet ще намерите още виртуален тенис, виртуален баскетбол, виртуални надбягвания с хрътки и коне и др.

Как работят виртуалните спортни събития?

Те представляват изцяло компютърна симулация на спортна среща. Безпристрастността и честността се осигуряват от специален RNG чип, чиято отговорност е да определи изхода от събитието в реално време и на случаен принцип. Картината, която вие ще наблюдавате, наподобява много на тази от популярните спортни игри FIFA, PES, NBA 2K, MADDEN, VIRTUA TENNIS и т.н. Трябва да отбележим, че не може да изгледаме пълните минути от срещата, а се генерират и показват само най-важните събития : картони, опасни атаки, статични положения, голове и др. На този принцип са и останалите виртуални спортове. Мачовете продължават едва няколко минути. Като изключение можем да посочим надбягванията с коне или хрътки, където може да видите всяка секунда от състезанието.

С огромното подобрение във графичните показатели, тези игри стават все по обичани от залагащите, а най-голямото им предимство е че не спират никога. Те не се влияят от празници, метеорологични условия или лоши вируси. Подобни мачове се провеждат във всяка секунда от годината.

Виртуалните спортове на WinBet

На сайта на букмейкъра ще намерите огромен списък от виртуални срещи с десетки различни пазари за поставяне на залог. Най-предпочитани за гледане и залагане са мачовете от Виртуалната Шампионска лига и Виртуалното Световно първенство. Там сили премерват най-добрите клубни и национални отбори в света. Тимовете са представени с реалните си имена и футболисти.

На какви пазари мога да заложа в WinBet?

Списъкът с наличните пазари за поставяне на залог е много близък до този, който се предлага за  реалните спортни срещи. Във мачовете от виртуалните първенства може да поставите своя залог на пазари като: краен резултат, брой голове, точен резултат, различни видове хендикапи, резултати за полувреме и много, много други.

При конните надбягвания, пазарите също са същите като при реалните събития. Може да се възползвате от системите ексекта, трифекта, краен победител и т.н.

Защо да изберете виртуалните спортове:

- Екшънът никога не спира, винаги има на какво да се играе

- Залозите са бързи. Научавате резултата от залога само след няколко минути

- Не е нужно дълбоко предварително проучване

Побързайте да се възползвате от страхотните бонуси за спортни залози на WinBet. На сайта на букмейкъра ще намерите огромно разнообрази от промоционални оферти налични за българските клиенти. Може да се възползвате от страхотния WinBet бонус за регистрация, който ще добави 200% към сумата на първия ви депозит.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Първа лига сезон 2023/24
Катастрофи в България
Изграждат нов реактор в АЕЦ "Козлодуй"
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: