Виждали ли сте толкова "щастливи" лица? В Русия се подиграха с много семейства в затруднено положение

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
12:45 / 02.05.2022
1642
Многодетни семейства от Тулска област бяха подпомогнати със снакс Cheetos и чипс Lay's. Благотворителното събитие се проведе от доброволци от тулския клон на Фонда за храна на Русия, предава "Тульская пресса".

Раздаването се състоя на 27 април. Според фонда 1100 комплекта закуски са били предадени на многодетни семейства и семейства с деца с увреждания в десет общини на Тулска област и Чехов край Москва. Под публикацията бяха публикувани повече от 720 репортажни снимки с идентични надписи и благодарстени от самите семейства:

"Нашето семейство казва огромни благодарности на Благотворителния хранителен фонд "Рус“ за вкусните закуски. Много благодаря на всички доброволци и автомобилни доброволци за вашата работа и грижа за нашите семейства."

"Нашето семейство благодари на благотворителния фонд Rus Food за вкусните закуски. Специални благодарности на доброволците за тяхната работа“

"Нашето семейство изказва голяма благодарност към Благотворителен хранителен фонд Рус за вкусните закуски! Специални благодарности на всички доброволци"

Коментарите в социалните мрежи за тази "доброволческа акция" са меко казано подигравателни: 

"По-щастливи лица никога не съм виждал"

"Оправиха им живота"

"Ахахаха!!! Видях тази новина и пимислих, че е като априлска шега ... Господи, оказа се истина ... сега не мога да се успокоя .... в шок съм. Това е гавара с тези хора"

"Дори е неудобно да се съобщава за такава помощ!!! Това е просто срам и подигравка! Би било по-добре, ако се разпределят елда и ориз, а не чипсове"




Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...
Meteo Balkans: Идват нови валежи. Има риск от наводнения, това мо...
От кои вируси трябва да се пазим тази пролет
Рибарите по морето са много притеснени
Д-р Аспарух Илиев от Берн: Спрете с целуването на бебето и струпв...
Студентски стол в голям наш град стана хит: Предлага салата за 1,...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).