Вижте какво се случи с детето на Димитър Рачков

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
09:35 / 17.02.2019
24687
Едва на 9 години синът на Димитър Рачков получи първата си роля, и то в доста популярен сериал - "Откраднат живот". Той играе дете от социален дом, които е полусирак и е изоставено от баща си. Митко се справя с ролята си с голямо самочувствие, а баща му отдавна се хвали, че рожбата му има голям талант и ще тръгне по неговия път, пише "Телеграф Уикенд". 

За втори път баща и син, артисти от две поколения, стават част от "Откраднат живот". Първо зрителите видяха на малкия екран Стоян и Алек Алексиеви, които влязоха в ролите на проф. Генадиев и д-р Василев, а след това и Рачков - младши и старши. Когато го видях в сериала за първи път, гледах епизода много внимателно. Казах му, че ще бъда много критичен, ако видя нещо, защото няма смисъл да се лъжем. Но ако трябва да бъда честен, с ръка на сърцето мога да кажа, че той е по-добър от мен", сподели преди време популярният артист и телевизионен водещ. "Решил съм да стана актьор. Дори ако татко ми беше казал, че не е хубаво, нямаше да го послушам", разкри пък Димитър Рачков - младши. 

Ава, дъщерята на Александър Сано и Нели Атанасова, също направи първите си стъпки в киното. Красавицата получи роля в новия проект на БНТ. "Денят на бащата". Снимките започнаха преди броени дни в София. Главните роли изпълняват самият Сано, познат на зрителите като Косъма от "Под прикритие" и друга култова фигура от кримисериала - Захари Бахаров. "И няма вече джипове, джетове. Със Сано играем семейни мъже с деца. Почти чички", повдигна завесата Бахаров.  Според сценария във филма Александър Сано е баща на собствената си дъщеря. "Първи снимачен ден в живота на Сано, на Ава Сано. Беше супер татенце, браво!", поздрави момиченцето си гордият татко, като публикува снимки във "Фейсбук".

Виж коментарите (1)

Още по темата (1301):
15.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
22.11.2019 Хакери изнудват наши звезди за пари! Джизъса изгоря 2 пъти
21.11.2019 Христо Шопов: За пръв път съм на чалга!
Още новини от Национални новини:
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Започва Страстната седмица: Ето какви са обичаите
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).