Вижте къде отмаря бившата жена на Бойко Борисов

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:02 / 01.09.2021
2143
Бившата съпруга на експремиера Бойко Борисов се е отдала на заслужена ваканция. Д-р Стела Костова и това лято не е успяла да организира прибирането си в България от САЩ, където живее и работи от дълги години, затова избрала по-близка за нея дестинация.

Лекарката посетила един от любимите си курорти на Калифорнийското крайбрежие – Корона Дел Мар. Мястото e известно с красивите си плажове, които привличат целогодишно знаменитости от цял свят. Морското градче е разположено недалеч от Меката на холивудските звезди – Лос Анджелис, и редица популярни личности имат имоти там. Сред тях е и самият Бил Гейтс – един от най-богатите хора в света. Лятното му имение, което се оценява на внушителните 43 милиона долара, се намира точно в Дел Мар, където и д-р Костова прекарва ваканцията си. Тя не посещава мястото за пръв път, а на пътуванията си винаги е придружавана от домашния си любимец – кучето Бетина.

Преди Ковид-19 да завладее света, лекарката се прибираше значително по-често в родината си, особено през топлите месеци от годината. С дъщеря ѝ Венета, която живее в Банкя заедно с половинката си Иван и двете внучета на Борисов – Бойко-младши и по-малкото му братче Иван, имаха традиция да си подаряват пътешествия по женски за по няколко дни. Двете дами избираха близки дестинации в Европа, а последното място, което се похвалиха в социалните мрежи, че са посетили, беше Виена през 2017 г.

Неотдавна бившата съпруга на лидера на ГЕРБ преживя същински ужас покрай пожарите, които се разразиха в Калифорния, където тя живее. И преди положението в щата е било бедствено, но поне този път огнената стихия не могла да стигне до нейния квартал и не се наложила евакуация на населението. Преди години обаче ситуацията ескалира и засегна частично дома на Стела. Тогава тя благодари на смелите пожарникари, които са се намесили незабавно, и пожела на приятелите и съседите си да останат в безопасност, пише "Ретро".

Виж коментарите (0)

Още по темата (465):
01.10.2021 Спасители си взеха чао с морето по интересен начин
30.09.2021 Днес е последният ден, в който можем да влезем в морето на охраняем
плаж
29.09.2021 Странният кемпер си стои задържан на наказателен паркинг в Созопол
26.09.2021 Сигнал от днес: Този Слънчев бряг е по-хубав от юлския!
25.09.2021 Утре казваме чао на морето
22.09.2021 Изобщо не си е отишло, лятото се завръща с пълна сила
Още новини от Национални новини:
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...
Сандов: Време е за собствена парламентарна група на "Зелено движе...
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Българчета с пълен комплект медали на Международната олимпиада по...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).