Вижте къде се озова бивш шеф на НАП Пловдив

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:56 / 19.08.2022
2091
По-рано днес Plovdiv24.bg ви информира, че Държавен фонд "Земеделие“ има нов шеф. Това е Георги Тахов, които се оказва, че е познат добре в Пловдив.

Ето защо:

Георги Тахов е роден през 1971 година. Завършил е езикова гимназия "Бертолт Брехт" в Пазарджик с немски език. Тахов е магистър по икономика от Стопанската академия "Димитър Ценов" в Свищов, магистър по право от Великотърновския университет "Св. Св. Кирил и Методий" и магистър по национална сигурност от Полицейска академия "Симеоново" гр. София. Една година специализира в Международния университет за чуждестранни студенти в град Пасау, Германия. Семеен с две деца. 

В системата на данъчна администрация е от 1996 година. Започва в данъчна служба - Пазарджик, направление "Косвени данъци". Бил е последователно началник на сектор "Ревизии" и на сектор "Ревизии и проверки". На 1-ви януари 2006 година е избран за директор на Териториалната дирекция на НАП в Пазарджик. 

От декември 2009-та, след обособяване на новата структура на НАП, Георги Тахов е земестник-директор на Териториална дирекция - Пловдив, в чийто обхват са 6 офиса в Южна България - Пловдив, Пазарджик, Стара Загора, Хасково, Смолян и Кърджали. 

От юни 2011 година до момента той беше заместник-директор на ТД на НАП София с обхват София град, София област, Благоевград, Перник и Кюстендил.

От 25 февруари 2013 година е шеф на НАП Пловдив. След малко повече от 2 години на поста на 14 април 2015 г. изпълнителният директор на НАП тогава Бойко Атанасов го освободи.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
ПП-ДБ определи водачите на листите за парламентарния вот и кандид...
Светослав Бенчев: От 1 март 2025 г. няма да има бензин на територ...
Корнелия Нинова: Това, което виждаме на политическата сцена е, че...
Калин Стоянов: Убеден съм, че осъзнатата отговорност на пътя спас...
Росица Матева: Подготовката върви в срок, две партии са се отказа...
Корнелия Нинова: ГЕРБ си остава нашият основен политически опонен...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).