Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Вижте къде ще се появи след 3 дни Тяна от "Един за друг"
Автор: Екип Varna24.bg 14:24 / 04.06.2021Коментари (0)1354
©
Как жените на XXI век успяват да развият печеливши бизнес планове? Как добрата идея може да се превърне в успешен бизнес? Къде да срещнем правилните партньори, които да инвестират в стартиращ бизнес? Това ще ни разкрие първата в България "Арена на дамския бизнес“!

На 8 юни в "Интер Експо Център" предстои първото по рода си събитие за жени предприемачи –  "Арена на дамския бизнес“. То ще бъде официално открито от Бойко Таков, изпълнителен директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и Цветан Симеонов – председател на Българската Търговско-Промишлена Палата. Във форума ще се включат дами със стартиращи бизнеси, които ще представят своите идеи. Те ще имат възможност да намерят подкрепа в представителите на различни финансиращи институции – банки, небанкови фондове и др., които също се включват във форума. Той е подходящ и за всички, които искат да открият нови партньори и хоризонти за своите проекти.

"Арена на дамския бизнес“ е платформа за жени предприемачи, които имат нужда от допълнително финансиране, партньорство, менторство или друг вид подкрепа, за да осъществят своя бизнес план. Богатата програма на форума включва четири тематични панела, по време на които дамите ще представят и аргументират своите бизнес идеи в следните направления:

Здраве и красота

Търговия и услуги

Дизайн и творчество

Социално предприемачество и лично развитие

Кои са говорителите на събитието? Всеки от панелите ще бъде открит от вдъхновяваща дама, доказан професионалист в своята сфера. Сред тях са утвърдени имена с успешни бизнеси като Тяна Пресолска, Биляна Тончева, Иванка Шалапатова. Те ще разкажат какво е да си  бизнес дама и ще споделят за предизвикателства, които са преодоляли по пътя си. Останалите дами, които ще се качат на сцената на форума, ще представят по иновативен и атрактивен начин своите бизнес планове, както и конкретните стъпки, които са планирали, за да ги осъществят. Някои от тях вече са стартирали и търсят партньори, а други имат нужда от допълнителна подкрепа, за да поставят основите на собствен бизнес. 

Част от дамите, презентатори в панелите, са преминали през менторската програма на Гена Събева – предприемач с над 30-годишен опит и председател на Бизнес лейди клуб "Женско предприемачество“. "Няма да показваме нашите продукти. Идеята е на сцената на "Арена на дамския бизнес“ да излязат само и единствено дами, които търсят подкрепа, съдружие, финансиране, партньорство. Ако желаете да се вдъхновите и да видите какво прави жената на XXI век и какви идеи и желания за бизнес има, то може се включите в публиката.“, споделя Гена Събева. Именно краят на менторската програма е провокирал необходимостта от провеждането на подобен тип събития, които да дават знания, да вдъхват кураж да бъдещите бизнес дами и да им помагат да открият необходимите финансови инструменти. Важно място в програмата заемат и планираните b2b срещи  след всеки панел, по време на които дамите с бизнес идеи ще се срещат с представители на финансиращи институции, банки и фондове, за да търсят заедно начин за партньорство. 

На сцената на събитието се очаква 24 дами да представят своите бизнес идеи, а специално жури ще награди 3 от тях. Те ще получат реална възможност да осъществят своето мечтано начинание. Техните бизнеси ще имат шанса да бъдат презентирани по време на официалната церемония на традиционните награди на Business Lady. 

"Арена на дамския бизнес“ ще се проведе на 8 юни (вторник) от 10.00 до 18.30 ч. в Интер Експо Център на бул. "Цариградско шосе“ 147.



Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Решения на Общински съвет Варна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: