Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
јнализи
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
¬ижте социалната министърка като булка
јвтор: ≈кип Varna24.bg 12:04 / 02.12.2020 оментари (19)3186
ћинистърът на труда и социалната политика Ц ƒеница†—ачева, е майка героин€. “€ отглежда сама осиновени€ си син ¬иктор, който е вече на 6 години, а го взема, когато е едва 10-месечно бебе, изоставено в дом от биологичните си родители.

“€ е единствен осиновител на момченцето, макар преди години да е била омъжена.†—ачева†все още пази спомени от брака с бивши€ си мъж, който е бил полицай. Ќавремето† двамата направили класическа сватба, а т€ била традиционна булка Ц с дълга б€ла рокл€, венец от рози в косите и фино було. У«апознахме се, докато той копаеше една дупка на двора, а аз къртех една водосточна тръба", коментира шеговито министър†—ачева†срещата си с бивши€ си съпруг.†

ќще по това време ƒеница решава категорично, че когато навърши 40 години, ще отгледа като свое оставено в дом дете. У¬инаги съм знаела, че ще осинов€ дете. ћайка ми е осиновено дете, а аз обичам да се ров€ в причините и следстви€та. ќтгледана съм от баба и д€до. “е осиновили майка ми преди около 60 години, и знам прекрасно, че хората се свързват с любов, а не с кръв", сподел€ социалната†министърка.

Ѕорбата за сина й ¬иктор и отнема два месеца ходене по мъките, докато уреди документаци€та, но чудото се случило точно навръх  оледа. У«ажив€хме у дома, когато беше на 10 месеца. ўе ви излъжа, ако ви кажа, че не ме беше страх. —трах ме беше от всичко Ц от пром€ната, от неизвестното, от отговорността. Ќо винаги, когато ме е страх, си казвам Ц добре, това, от което те е страх, е €сно. ƒай да видим сега, ако беше пълна с любов, а не със страх, какво щеше да направиш. » така продължавам напред. —инът ми ще научи истори€та си, когато усет€, че е готов да € чуе. ўе бъде възпитан в уважение към биологичната си майка. » ще расте свободен от предразсъдъци. ћо€та работа е да му дам корени и криле. ƒа не му скърша неговите кръгове на живота и да му помогна сам да си ги открие. » възнамер€вам да свърша това с много любов и търпение", споде눆—ачева†през 2016 г., когато разказва публично истори€та си на родител, за да подкрепи хората, които се бор€т да станат осиновители.†

¬ момента в грижите за ¬иктор й помага нейната майка, тъй като работата й е много натоварена. ћалцина зна€т, че т€ започва работа в социалното министерство още на 21 години. Ѕойко Ѕорисов € връща там, давайки й ключа от министерски€ кабинет в кра€ на 2019 г. »наче днешни€т социален министър има безупречно CV Ц дипломи за социална педагогика, управление на туризма, здравен мениджмънт, магистратура по връзки с обществеността. Ќе липсват курсове по политически и социален маркетинг, управление на социалното подпомагане и услуги, управление на риска. «а момента синът й, който пон€кога € придружавал на работа и с усърдие слагал печати, не искал да следва път€ й. ѕърво мечтаел да е лекар, после пожарникар, а сега Ц†супергерой, пише "–етро".
«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
¬ие забрав€те, че това е социална министърка а не мис —в€т! ’айде, започнете да вадите снимки на  урвелата и ћа€, че като ги гледам какви са "красавици" и двете..... ’а ха ха
0
 
 
„акам рЯШДвидео от първата брачна нощ на сачева!
0
 
 
√ол€ма злоба, гол€мо нещо...Ќищо не става от тоз народ....
0
 
 
«ащо тр€бва да € гледаме? ’убава си е жената и като булка и сега.
0
 
 
√ол€м праз да не е само т€ много са жените които сами са осиновили деца и ги отглеждат
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« януари 2021 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
√рипна епидеми€ обхвана страната
“¬ и шоу сезон 2020/2021 г.
”бийство в ѕловдив! «астрел€ха ћитьо Ћуди€!
“акситата в ѕловдив с нови цени
”жас в  арнобат! ћъж уби собствени€ си брат!
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справ€ ќбщина ¬арна с овлад€ването на последиците от проливните дъждове?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: