Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Владислав Горанов за срещата с ПП: Целта им беше маркетинг и нищо повече
Автор: Екип Varna24.bg 20:46 / 08.11.2022Коментари (0)740
©
На срещата с ГЕРБ от ПП си правеха просто политически пиар. Целта им беше маркетинг, нищо повече. Това каза в предаването "Това е България" на Радио "Фокус" бившият финансов министър в две правителства на Борисов Владислав Горанов в коментара си по темата за срещата ГЕРБ-ПП. 

Според него има добра новина. "Тя е, че първата и втората политически партии, които се разминаваха по коридорите, сега могат да седнат и да разговарят в една зала", каза още Горанов и добави че в такава ситуация е нормално да има и елемент на куртоазия.

"Някои от депутатите не пожелаха дори да се здрависат. Тепърва от ПП имат да се учат на елементарни комуникационни правила, но срещата показа на базово ниво как могат да се търсят консенсуси по определени теми",  допълни бившият финансов министър.

"Целта им беше маркетинг, политически пиар. Искаха на всяка цена тяхната теория за публичните финанси да се различава от тази на служебното правителство. Част от приемането на тази среща от тяхна страна, бе да направят презентация на една реалност, в която си живеят само ПП", каза още Горанов и допълни:

"Срещата днес беше опит за надиграване на две политически доктрини. ПП през цялото време защитаваха позицията "Ние няма да позволим някой да тръгне срещу нас и това, за което са гласували нашите избиратели", а ГЕРБ се опитаха да не влязат в капана на ПП", коментира той.

"Другата задача на ПП беше да се опита Асен Василев да се "сбие" със служебния финансов министър и да дискредитира Румен Радев, защото служебното правителство все пак по някои неща се справя. ПП потърси днес индулгенция за всички глупости, които сътвориха", каза още Горанов.

ПП до тук не са съставили и не се изпълнили нито един бюджет, припомни Горанов и допълни: "Те преследваха в тази среща друга цел, но тя не беше постигната, защото публичните финанси не могат да понесат повече авантюри, като техните".

По принцип няма формула кое е добре за бъдещето ни, но правилната посока за развитие  е инвестиции в човешките ресурси и в инфраструктурата", посочи бившият финансов министър. 

Дебатът ГЕРБ-ПП помогна да се види, че в определена степен тези хора може да говорят за реални неща. Съдържателно обаче не се чу нищо, стана ясно от думите на Владислав Горанов.

Цоня СЪБЧЕВА



Още по темата: общо новини по темата: 868
06.06.2023 »
06.06.2023 »
06.06.2023 »
05.06.2023 »
01.06.2023 »
30.05.2023 »
предишна страница [ 1/145 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
България в еврозоната
Смъртни случаи в България заради фентанил
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (417) 14%
Добре, но можеше и по-добре (392) 13%
Не се справи (573) 19%
Пълна трагедия (1608) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: