Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Внезапни обстоятелства за една зодия днес, "мръсни" пари за друга
Автор: Екип Varna24.bg 08:47 / 05.03.2019Коментари (0)1403
©
Хороскоп за днес, 5 март:

Овен

Помнете, че сега не е най-доброто време за флирт. С това може да съсипете много неща в живота си. Възможно е поради напрегнатия темп на работа да бъдете раздразнителни и неуправляеми в домашна обстановка. На работниците от комуникациите, транспорта и туризма началото на месеца може да се стори изключително активно. Днес Овните са в състояние също така бързо да печелят пари, както и да ги харчат.

Телец

Днес сте лекоподвижни и няма да имате нищо против да се повеселите. В домашна обстановка може много да се усмихвате, да се смеете и да избягвате сериозните теми. Днес може да изиграете немаловажна роля за спазването на законите, структурите на производството и традициите на обществото. Възможен е приток на "мръсни“ пари, от които трябва да се откажете. Те няма да ви донесат нищо добро.

Близнаци

Внезапни обстоятелства могат да зачеркнат вашите илюзорни представи за любовта. Може да имате много грижи и неприятности с роднините. Притежавайки независим характер, вие искате да живеете живота си отделно от тях. Възможен е успех на търговските пътници, дилърите и представящите нова продукция. Благоприятно е да проявите щедрост и да помагате на благотворителни организации.

Рак

Тъй като силата и искреността на вашите чувства е голяма вие очаквате от избраника си същото, но напразно. Във всеки случай няма да навреди на вашето душевно състояние малко анализ. Може да възникнат проблеми в брака. Видимо, те са предизвикани от бързото темпо на живота и работата, от пренапрежението и свързаната с него ваша нервност. Напълно реално е да се хванете за първото попаднало ви място, което е намерил за вас някой от приятелите без да мислите дали тази работа може да ви донесе творческо удовлетворение или не.

Лъв

Винаги и навсякъде се стремите към успех и ви потръгва! Отношенията в семейството ви могат да бъдат напълно нормални. Изпълнявате необходимата домашна работа без излишни емоции. Вие доста превъзхождате околните в интелектуално отношение, имате необикновен начин на мислене, богато вдъхновение, надареност в областта на изкуството или ораторското майсторство. Не е желателно да се занимавате с неща, свързани с риск или авантюризъм.

Дева

Може да извлечете полезни уроци от събитията в този ден. В по-голяма степен това се отнася за Девите – мъже. Може да ви се стори, че е настъпила катастрофа в отношенията с близките хора. Денят не е благоприятен за началото на нов проект и съдебни дела. Възможно е днес всички дела, така или иначе, да бъдат свързани с финансите.

Везни

Стремете се да не попадате под нечие лошо влияние. Не трябва да се отказвате от принципите си, да изневерявате на самите себе си, но това не значи, че трябва да сте безразлични към интересите на човека, намиращ се до вас. Избягвайте непримиримото противопоставяне в отношенията с по-възрастните роднини или децата. Настъпило е времето за решителни действия. Възможно е днес да ви се наложи да отстоявате своите възгледи и да защитавате собствените си интереси.

Скорпион

В любовта си се доверявайте на първото впечатление и интуиция. Скорпионите са под впечатлението от вчерашните неприятности. У мнозина от вас е възможно състоянието на негодуване. Скорпионите – подчинени може да имат тежки отношения с началството. Не е изключено околните да се стараят да използват вашите способности с максимална изгода за себе си.

Стрелец

Възможно е отношенията между влюбените да се стабилизират, а много двойки да вземат решение за бракосъчетание. Този ден е благоприятен за разрешаването на семейните въпроси и съдебните дела. Много от Стрелците успяват да обърнат живота си в добра насока. Желателно е днес да работите докато ви стигат силите. Това особено се касае за спортистите. Може да се появят нови планове за близкото бъдеще, а те предвещават добри парични доходи.

Козирог

Козирозите упорито отстояват своето и няма да поискат да признаят фактите, говорещи за възможни промени, които вече се забелязват по техния път. Не се отчайвайте, ако не можете да преодолеете някакви прегради. Спрете се, проанализирайте ситуацията. Вероятно изходът е неочакван и много прост. При болшинството Козирози лъвския пай от парите отива за битови нужди.

Водолей

Възможно е лошо известие или неловка ситуация, която може да изникне неочаквано в личния ви живот. Възможна е интересна среща, беседа или дискусия. Звездите покровителстват творческите и научни търсения. Сполучлив ден за Водолеите, занимаващи се в сферата на изкуството. Погрижете се за запазването на собствеността си.

Риби

Избликът от емоции, откритостта към света и непосредствената радост правят Рибите-жени по-привлекателни. За вас е по-леко да постигнете с хората взаимно разбиране, защото семейните, социалните и другите различия от подобен род за тях не значат почти нищо. Може да успеете в изкуството, журналистическата, педагогическата или дори политическата дейност. Животът ви е наситен с най-разнообразни събития. Възможни са успешни придобивки, покровителство и поддръжка.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: