Внучето на премиера ще се казва Бойко

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
09:24 / 25.01.2016
823
Внукът на премиера Бойко Борисов ще бъде кръстен на него. Това разкри сестрата на министър-председателя д-р Красимира Иванова.

"Категорично ще се казва Бойко. Това е решението на бъдещата майка", заяви д-р Иванова пред Нова телевизия. Тя обясни, че не знае къде ще роди бъдещата майка, защото трудно пазила тайни. Това е семейна черта, ние сме откровени хора и може би казваме някакви неща в повече, каза още сестрата на премиера. 

На въпрос ще присъства ли на раждането на премиерското внуче, Георгиева отговори: Аз ще присъствам, ако ми достигнат нервите и ако Венета иска, иначе ще се доверим на колегите си. Тя обясни, че таткото Иван е скромно момче и че ходят заедно на пазар.

"Венета е кръстена на моята майка и прилича на нея. Когато се върна от Америка беше стресирана дълго време, защото къщата на брат ми беше обсадена. Тя много се беше уплашила, имаше някакви хора, които крещяха, това е изключително неприятно", каза още Красимира. Тя каза още, че Венета е избрала да остане в България при баща си.

"Най-трудният период, през който сме преминали заедно е загубата на майка ни. Брат ми беше по-близък с нея, аз бях по-близка с баща ни. Това беше първият голям удар, който той получи в живота си. Тогава още не беше в политиката, занимаваше се с частен бизнес. Не съм си представяла , че живот му ще се развие така. Той много обичаше да спортува, виждала съм го като един активен спортист, който се занимава и с друга работа, за да изкарва пари. Нашите родители по-скоро искаха да го видят да се занимава с държавна работа, но не доживяха", спомни си д-р Иванова. Тя обясни, че като малък Борисов се страхувал от контролни и изпити. 

"Имаше една учителка по история, която много го дразнеше. Казваше му, подготвил си се, но не си като сестра си. В по-ранния период той беше по-кроткото дете в семейството. По-късно не съм го виждала какво прави, но не помня да се е прибирал с някоя синка", разказа още сестрата на премиера.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Проф. д-р Костадин Ангелов от Велико Търново: Нашите основни опон...
Спортното министерство проверява тотото
Бойко Борисов: Ще правим правителство с ПП-ДБ, но този път ние ще...
Засилен е трафикът по пътищата
Проф. Чуков: 147 страни са признали Палестина като държава, Бълга...
На аудиенция във Ватикана: Папа Франциск пожела на българския нар...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).