Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Водеща в bTV с интересно бизнес начинание заедно с мъжа си
Автор: Екип Varna24.bg 11:24 / 29.06.2021Коментари (0)1506
©
Репортерката и водеща в Би Ти Ви Поли Гергушева отвори дом за стари хора в Петрич. Социалната дейност, с която се захваща чаровната водеща, е съвсем нова за нея, като заедно с нея в управлението на институцията влиза и мъжът й Борис Мечкуев.

Преди седмици близки и приятели на младото семейство честитиха отварянето на дома за отглеждане на възрастни, след като отварянето му се забавя повече от година заради пандемията от коронавирус.

В дома ще бъдат настанени 42-ма души, които ще могат да се възползват от 10 вида услуги, сред които е и най-важното за тях медицинско обслужване, както и денонощна аудио-визуална връзка с близките.

Домът се намира в сградата на многопрофилната болница в центъра и е в непосредствена близост до градския парк. Според описанието той се намира в близост до планина Беласица и предоставя невероятна панорама и осигурява наличието на чист и свеж планински въздух. Клиентите на дома ще могат да се радват на модерно изградени и технологично оборудвани стаи, ежедневни медицински грижи. Едновременно с това ще могат да се насладят на различни организирани културни и развлекателни мероприятия, които да спомогнат за тяхното пълноценно социализиране.

Любопитно е, че фирмата на Мечкуев е била единствен кандидат за закупуването на етаж в бившата болница "Рокфелер", която да бъде превърната в дом за възрастни. Регистрирана е на домашния адрес на Борис Мечкуев в столичния квартал "Слатина". Досега фирмата му, както и останалите дружества на семейството на Мечкуев не са имали дейност, свързана със старчески домове, а само с графичен дизайн.

Независимо от това Борис включва в ръководството и Поли, която е по майчинство и не е на екран в момента, след като през 2020 г. роди първородния си син.

Двойката се запознава преди години благодарение на предаването "Преди обед", където Мечкуев е поканен да разкаже за пътешествието си в Южна Америка. Но докато паркирал автомобила си пред телевизията, вижда за първи път Гергушева. Тя е на работа и с интерес изслушва разказа му за екскурзията, а после поразпитава за него. Следва първа среща, любовта между двамата пламва с пълна сила. Така месеци след като замести Петя Дикова заради бременност, Поли трябваше да излезе в майчинство и беше заместена от синоптичката Натали Трифонова, пише "България Днес".



Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Масови протести срещу цените на горивата
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: