Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Време е една зодия да обърне внимание на човека до себе си
Автор: Екип Varna24.bg 08:38 / 24.08.2020Коментари (0)983
©
Дневен хороскоп за 24.08, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова - Алена



ОВЕН


Разправии в семейството ще ви развалят настроението. Не правете компромиси със себе си, за да не загубите верни приятели и да не покажете слабост пред вашите колеги, които ви възприемат като борбени и силни личности. Ще си спечелите врагове, заради факта, че не са могли да изсмучат още блага от вас, защото ви завиждат за професионалните успехи. Семейните дами да не оставят без внимание децата и брачния си партньор. Несемейните да се отдадат на развлечения, да не се колебаят при покана за дискотека, защото може да срещнат своята половинка. Сексуалните контакти да бъдат безопасни и след задължителна лична хигиена. 

ТЕЛЕЦ

Денят е изпълнен с планове и нови надежди. Повечето от тях ще станат причина за усложняване отношенията ви с приятели и колеги, които не са съгласни с вашите рисковани намерения. Засиленият стремеж към печалба, който е причината да се заемете със задачи, по право принадлежащи на друг, ще ви спечели враждебно отношение у колегите. Не правете опити да промените личния си живот чрез създаване на нова интимна връзка, скъпи жени, защото дори и ако не сте семейни нямате гаранция, че това е вашето чакано щастие. Новото завоевание няма да ви донесе и мечтаното сексуално удовлетворение. 

БЛИЗНАЦИ

Посветете сутринта се на задачи свързани с вашето семейство. Не се карайте с близките си в първия ден от седмицата. Направете необходимите покупки преди работа, а след това се заемете със служебните си задачи. Постепенно възстановете отношенията с деловите си партньори, които съсипахте с необмислените си действия. Следобед се очертават разправии с близките ви заради вашата непрекъсната служебна заетост. Ако сте бизнесдами, не пренебрегвайте любимия и децата си. Вечерта се отдайте на романтични мигове, на чувствата си и на сексуални удоволствия. 

РАК

Днес се срещнете с хора, които настояват да се запознаят с вас, ако сте обмислили възможностите за обща работа или за вашия отказ от такава. Ще се обогатите с нови знания, които са ви полезни ще ви донесат успехи. На работното си място бъдете умерени и тактични. Не прекалявайте с претенциите към колегите си и не се правете на всезнаещи и незаменими. Вредите на авторитета си. Близките ви вече се притесняват от вашето отсъствие, а също и от самотата. Вечерта се отдайте на почивка и приятни занимания. Сексуалните удоволствия са заслужената награда към партньора си заради вашето отсъствие, а и сте длъжни да сте мили с любимия. 

ЛЪВ

Сами ще разрешите проблемите, възникващи на пътя ви в този ден. В отношенията с близките ви ще настъпи спокойствие. Използвайте го, за да се отдадете на активна работа. За тези, които творят или се занимават с изкуство, за талантливите, Съдбата дава шанс за изява. Трудностите, които ви притесняват на работното място, са преодолими. Избягвайте запознанствата, скъпи жени. Не разчитайте на късмета си. Вечерта си почивайте. Откажете гостуването и останете с близките си у дома. Не се надявайте на сексуални наслади, защото сте уморени и ще заспите щом подушите възглавницата, ако не сте се отдали на удоволствие през деня. 

ДЕВА

Изпълнени сте с надежди и планове, повечето от които са постижими и са достатъчна причина да не се чувствате разколебани. Семейните разправии не трябва да ви притесняват. Пътуване ще ви се отрази добре и ще ви подейства разтоварващо. Очаква ви успех на работното място, който може се смени и с разочарование. Направете необходимите промени в подредбата на дома си, за да зарадвате съпруга си. Поговорете с близките и с децата си. Не пропускайте възможността за връщане на хармонията в отношенията и сексуалните удоволствия.

ВЕЗНИ

Сами сте виновни за срива и неуспехите, които са наказанието ви заради нежеланието да чуете мнението на околните. Липсва ви достатъчно самочувствие. На работното място се справяте отлично. Внимавайте да не нагрубите някого и не налагайте мнението си. Опитайте се да постигнете добри отношения  у дома. Не пропускайте и почивката си скъпи дами, за да съберете сили за активна работа. Дарете приятни мигове на близките си и на любимия си. Вечерта си пийнете чаша червено вино и се отдайте на интимни разговори и сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Общуването с партньорите ви носи радост, която може да бъде помрачена от предстоящи неприятни задължения. Неочаквани постъпки са причина за усложняване на отношенията ви. Не прекалявайте с претенциите към деловите си партньорите си. Не подписвайте важни финансови и банкови документи. Стабилизирайте отношенията с близките си, мили жени. Ако сте семейни и имате деца, проявете хитрост, за да ги накарате да ви слушат. Ще постигнете мир и спокойствие, ако не ги критикувате дори и да са лудували в училище. 

СТРЕЛЕЦ

Откритият разговор с колегите ви ще ви помогне да премахнете напрежението. Предприемете делово пътуване, което ще ви донесе успех и признание, а и ще ви помогне да се отпуснете от напрежението. Следобед не размисляйте дълго дали да промените живота си. Съгласете се на предложенията за бъдещ съвместен бизнес. Намерете най-безболезнения начин, за да наложите мнението си в семейството, дори и ако сте по женски гъвкави. Брачният ви партньор има проблеми, които са причина за отказ от сексуални удоволствия. Поговорете и се опитайте да помогнете. 

КОЗИРОГ

Днес се заемете да обмислите плановете си за нови занимания, ако сте преценили, че са печеливши за вас. Пътуванията са успешни, ако не сте зад волана, за да избегнете проблемите. Зависи само от вас да не го отдалечите от пътя си. Ще си спечелите врагове, ако не коригирате поведението си. Следобед ще ви ядосат ваши роднини, които не сте чували от години. Не се притеснявайте от появата им,  не бъдете прекалено гостоприемни, защото не идват в дома ви с добри намерения и ги отпратете бързо. Предпазвайте се от разправии с брачния си партньор. 

ВОДОЛЕЙ

Очакват ви сериозни финансови проблеми. Възможни са финансови загуби и провал на плановете ви за деня, ако не сте достатъчно гъвкави и се съгласявате с всички предложения. Предложенията за привидно полезни промени, които ви обещават нова работа, са свързани с бъдещи трудности, които ще ви изненадат неприятно. След работа си създайте положителни емоции с вашите близки и с вашия брачен партньор, ако сте семейни или пък с любимия, ако сте го срещнали, скъпи жени. Вечерта бъдете мили и нежни и се отдайте на романтични мигове и сексуални наслади. 

РИБИ

Ще се справите и с най-големите си проблеми, ако не сте прибързани. Следобед избягвайте контактите и познанствата, заради напрежение в отношенията с вашите колеги и делови партньори. Желанието ви да се противопоставяте на хората от обкръжението си ще ви донесе само вреда. Вечерта не канете гости, ако семейството ви иска да си почивате и да не общувате с външни хора, дори и ако това са вашите най-добри приятелки. Ще надуят главата на партньора ви и ще го изнервят. По-добре се отдайте интимни мигове, на чувствата си и на сексуални наслади.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: